Кількість
|
Вартість
|
||
|
Салямі - популярний сорт твердої в'яленої ковбаси, яку люблять усі. Casademont, яка створена у Каталонії ще у 1965 році, використовує тільки свиняче м’ясо найвищої якості. Високоякісний сиров'ялений делікатес готують на основі щільного фаршу та дрібних шматочків сала, які доповнюються сіллю та спеціями. Іспанська салямі «дозріває» не менше 3 місяців, після чого додатково висушується у термокамерах. Ковбасу рекомендується нарізати максимально тонко, так краще розкривається її смак.
Чудово підходить до бутербродів, піци, або м’ясного асорті. Іспанська салямі має особливо яскраві смак і аромат, тому можна нарізку смакувати просто з вином чи пивом, оливками, сиром і овочами.