Кількість
|
Вартість
|
||
|
Що потрібно знати про хамон Iberico
Хамон Iberico de Cebo – це справжня насолода для любителів в’яленого м’яса. Він походить від свиней, що паслися на вільному вигулі та годувалися злаками, травами та жолудями на пасовищі Естремадури. Виготовлений із добірного м’яса задньої ноги свині та підданий процесу в’ялення і дозрівання щонайменше 7 місяців, цей продукт гарантує максимальну якість та смак.
Japasur Salamanca дбає про своїх клієнтів і використовує тільки натуральні інгредієнти для виготовлення хамона: м’ясо та сіль. Вони дотримуються традиційного методу, ретельно доглядають за свинями та природним процесом виробництва, який включає засолювання, в’ялення, сушіння та дозрівання продукту. Результатом їх роботи є 100% натуральний хамон з відмінними смаковими якостями.
Насолоджуйтеся автентичним смаком Іберіко
Це вишукане м’ясо виготовлено з найкращих м’язових шматків свинини, з невеликим вмістом жиру. Баланс зовнішнього та внутрішнього жиру ідеально підходить для тих, хто хоче піклуватися про свій раціон, не відмовляючись від споживання свинини. Хамон має унікальний та вишуканий смак з глибоким та інтенсивним ароматом. Ніжна текстура тане у роті, залишаючи приємний післясмак. Він сподобається людям, які не люблять занадто солоні продукти.
Ціла нога хамона – ще більше радості та насолоди Це дуже якісний, смачний та корисний для здоров’я продукт. |
Сертифікати Japasur
Про виробника Japasur Цей виробник має іспанське коріння. Їх компанія розташована на південному заході Естремадури. Вони спеціалізуються на виробництві в’яленої продукції зі свиней іберійської породи. Japasur виготовляє таку якісну та смачну їжу, що спонукає своїх клієнтів почувати себе особливими та щасливими. Іберійський хамон ретельно відбирають і виготовляють за методами предків, які передаються іспанцям з покоління в покоління. Japasur Salamanca пристрасно прагне зберегти традиції ремісничого виробництва свого регіону, відомого своїм кліматом і околицями, де вирощують іберійських свиней. Головною особливістю такого хамону є його соковитість, що досягається завдяки процесу сушіння та турботі іспанських фермерів на всіх етапах виробництва. Воно відрізняється не тільки походженням і породою свиней, але і їх раціоном. Після підготовки сировини, м'ясо засолюють, підсушують і відравляють на в'ялення. Після дозрівання завжди настає момент для остаточної оцінки шинок. Фаза Calado є важливою, щоб перевірити якість продукції. Майстер з його досвідом і чудовою нюховою здатністю вводить шпажку у шинку, яку потрібно оцінити. Після того, як її вилучають, вона дозволяє аналізувати різні нюанси ароматів і з великою точністю визначає, чи продукт знаходиться в завершальному етапі виготовлення. Поєднуючи натуральне м’ясо з традиційним методом виробництва та витримуючи його кілька місяців поспіль, з нього отримують відмінний хамон за текстурою, смаком і ароматом. |