Кількість
|
Вартість
|
||
|
Хамон Палета Bellota – це шматок, отриманий з передніх кінцівок іберійської свині. Їх ноги характеризується стрункою, витягнутою формою, з чорними копитами, блискучим жиром і м’якою текстурою з надзвичайним смаком. Свинячий окіст Sadiber походить від чистокровної свині іберійської породи, яких вирощують на просторих луках Сьєрра-де-Арасена та Пікос-де-Арош. Їх розташування, висота, повітря та клімат сприяють як вирощуванню свиней, так і в’яленню м’яса.
Жолуді – найважливіші плоди цих місць, які необхідні для отримання найкращої 100% іберійської шинки, вони передають свої унікальні властивості м’ясу. Крім жолудів ці тварини їдять різноманітні натуральні продукти і трави. Іберійська свиня може з'їдати від восьми до десяти кілограмів жолудів, трав та інших натуральних продуктів на день і випивати до п'ятдесяти літрів води. Крім того, щоб знайти потрібну їм їжу та воду, вони можуть блукати до чотирнадцяти кілометрів на день, що допомагає їм розвивати та зміцнювати свої м’язи. Це, у поєднанні з їхньою генетичною здатністю проникати жиром у м’язи, надає іберійській шинці Беллота її неперевершену цінність завдяки її вишуканому смаку та текстурі.
Симфонія смаку
Інтенсивного смаку із солодкістю Jamones Iberica вдалося досягли завдяки засолюванню та тривалому дозріванню. А поїдання свинями жолудів, запашних трав і плодів середземноморських гір, надало хамону ніжний смак сухих фруктів та ягід.
Як споживати і поєднувати іберійський хамон
Насправді, одне з найбільших задоволень це: відрізати скибку хамона від свого шматка і нести його прямо до рота! Іншим варіантом є нарізати порції та розкласти їх на тарілку разом із овочами, оливками, зеленню. Найкращі компаньйони для хамона – це сир манчего, гауда та інші сорти, а також солодкі фрукти.
Якщо ви хочете використовувати його у своїх рецептах, радимо нарізати скибочки або кубики хамона, чи стружку, та додати їх до своїх страв в останній момент, щоб надати нотки хамона до смаку вашої їжі.
Також важливо знати, який напій найкраще супроводжуватиме іберійську шинку, оскільки таке поєднання може зробити ваш досвід неймовірно чудовим. Для цього ми рекомендуємо червоне і біле вино, або пиво. Відкрийте для себе пару, яка вам найкраще підходить!
Ціла нога хамона та її переваги Створіть свою власну страву, наріжте автентичну шинку Iberica за допомогою ножа, і дозвольте собі здивуватися нюансам цього свіжо-нарізаного хамона. Кожен його шматочок вишуканого смаку, текстури та аромату. |
Про виробника Sadiber відбирає лише чистопородних іберійських свиней і має команду ветеринарів та агротехніків, які займаються дослідженням, наглядом і контролем тварин. Усі їх хамони проходять сушку в природних сушарках. Натуральний, повільний спосіб виробництва та природні ресурси допомагають іберійським шинкам набувати виняткового смаку. Цей процес здійснюються повністю традиційним і ручним способом. |