Кількість
|
Вартість
|
||
|
Витоки Хамона Серрано
Хамон – це задня свиняча сиров’ялена нога і найкраща шинка Іспанії, що захоплює серця вимогливих гурманів, завдяки поєднанню мистецтва та гастрономії. Серрано походить від «Сьєрра», іспанських гір, колисці серранських свиней, з яких виготовляється цей хамон. Серрано – це порода білих іспанських свиней, вирощених найкращими заводчиками та виробниками в Іспанії та високо оцінених поціновувачами. Але це також земля, повна професіоналів, які вкладають всі свої вимоги та дбайливість у процес сушки хамону, де умови температури та вологості ідеальні для приготування сиров’яленого м’яса.
Від розведення свиней до їх відгодівлі Espana дотримується суворого контролю якості. Іспанці створюють умови близькі до природних, диких, щоб тварини вільно паслися та росли. Годують породу Серрано виключно відбірним зерновим кормом. За худобою ретельно доглядають, щоб їх м’ясо було ніжним та смачним.
Головне ноу-хау іспанців полягає в мінімальній обробці, що відбувається високо в горах Іспанії на свіжому повітрі. Холодний і сухий клімат взимку (низька температура і падіння вологості), а потім суворий влітку (спекотний і повітряний) є ключем до гарної репутації цієї місцевості, що сушить в’ялене м’ясо протягом п’яти століть. Цей досвід місцевих фермерів залишається незмінним й сьогодні. Охолодження забезпечує ідеальну стабілізацію окосту з м’яким посолом, тоді як літня спека змушує окости «потіти», що призводить до просочування жиру в м’язових волокнах. Після етапу сушки наступає період дозрівання. Все це робиться під пильним наглядом майстрів, які щодня перевіряють кожен шматочок на око, нюх і дотик.
Особливості Хамона Резерва і поради щодо дегустації
Наш хамон з чудовим періодом дозрівання від 12 до 14 місяців. Під час витримування Серрано Резерва розвиває потужний смак, більш тверду й більш суху текстуру. Його відрізняє солодкуватий смак та насичений й стійкий аромат.
Радимо перед дегустацією зробити нарізку тонкими скибочками. Для закуски підійдуть м’які або тверді сорти сиру та фрукти: груша, диня, яблука, шарон, інжир, виноград, персик. Холодне м’ясо добре смакує із свіжими овочами, найкраще підійдуть помідори. Прикрашають хамон оливками та зеленню. За бажанням до готового м’яса можна додати трішки приправи або соус. Запивають зазвичай червоним вином або пивом. Нарізаними шматочками або у поєднанні з будь-якою стравою, це найкраще з іспанського в’яленого м’яса, яке Espana пропонує вам скуштувати у тому вигляді, який вам найбільше підходить!
До складу м’ясного набору входить; Ціла сиров’ялена свиняча нога з копитцем вагою 5.5-6.5кг. Дерев’яна дошка-підставка Хамонера, яка надійно фіксує окорок в зручному положені. Сталевий ніж для м.’яса з тонким та гострим лезом. Подарункова красива картонна коробка. |
Стандарти якості
Сертифікована продукція
|
Сертифікати Еspana
Про виробника Miguel España e Hijos є провідною компанією у секторі в’яленого м’яса та фаворитом корейки з 1986 року. Завдяки роботі компанії та цінностям (традиції, якість, інновації та довіра) España досягла широкого каталогу як гірських, так і іберійських продуктів, що привело бренд до успіху в більш ніж 75 країнах. Експорт розпочався у 1997 році. У 1986 році невелика ковбасна фабрика була площею 600 м2, а сьогодні це компанія з кількома корпусами загальною площею понад 30 000 м2. |