Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
Каталог
0
Характеристики
Вид м'ясні делікатеси
Види м'ясних делікатесів Хамон (задня нога)
Особливості м'ясних делікатесів в'ялені, з копитом, сиров'ялені
Тип м'яса свинина
Порода 50% Raza Iberica
Тип по раціону de Cebo (корм, злаки, трава)
Фасовка нога
Країна виробник Іспанія
Схожі товари м'ясні делікатеси (окорок)

Хамон Japasur Salamanca 50% Iberico de Cebo 7-8кг, Іспанія

Артикул id_3172
В наявності
8 799.00 грн/шт.
8 999.00 грн/шт.
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
шт.

Вишукана іберійська шинка з Естремадури. Іспанський хамон - це сиров’ялений свинячий окорок, який має приємний аромат, неперевершений солонуватий смак і щільну структуру.

Japasur контролює увесь ланцюг виробництва: від генетичного відбору, постійного вдосконалення продуктів харчування, забійної промисловості та до сушарки. Тварини вирощуються на фермі відповідно до найсуворіших стандартів захисту тварин. Годуються свині натуральними кормами і злаками (цьому відповідає помітка de Cebo).

Смачне мармурове сиров’ялене м’ясо задовольнить найвибагливіші смаки.

 

Музей присвячений хамону


У місті Монестеріо, що в Бадахосі, є музей, присвячений одному з улюблених гастрономічних продуктів іспанців і всього світу: іберійській шинці. Тут можна дізнатися про пасовище, іберійську породу свиней, традиційний і промисловий забій і всі особливості іберійської шинки, що вигодовується жолудями.


Місто виникло на базі стародавніх тамплієрів, а сьогодні Монестеріо оточене пасовищами, корковими та дібровами, звичайними територіями іберійської свині. Не дивно, що зірковим продуктом цього муніципалітету Естремадури є іберійська шинка.

 


Сертифікати Japasur

 

Про виробника Japasur


Цей виробник має іспанське коріння. Їх компанія розташована на південному заході Естремадури. Вони спеціалізуються на виробництві в’яленої продукції зі свиней іберійської породи. Japasur виготовляє таку якісну та смачну їжу, що спонукає своїх клієнтів почувати себе особливими та щасливими.

Іберійський хамон ретельно відбирають і виготовляють за методами предків, які передаються іспанцям з покоління в покоління. Japasur Salamanca пристрасно прагне зберегти традиції ремісничого виробництва свого регіону, відомого своїм кліматом і околицями, де вирощують іберійських свиней. Головною особливістю такого хамону є його соковитість, що досягається завдяки процесу сушіння та турботі іспанських фермерів на всіх етапах виробництва. Воно відрізняється не тільки походженням і породою свиней, але і їх раціоном.

Після підготовки сировини, м'ясо засолюють, підсушують і відравляють на в'ялення. Після дозрівання завжди настає момент для остаточної оцінки шинок. Фаза Calado є важливою, щоб перевірити якість продукції. Майстер з його досвідом і чудовою нюховою здатністю вводить шпажку у шинку, яку потрібно оцінити. Після того, як її вилучають, вона дозволяє аналізувати різні нюанси ароматів і з великою точністю визначає, чи продукт знаходиться в завершальному етапі виготовлення.

Поєднуючи натуральне м’ясо з традиційним методом виробництва та витримуючи його кілька місяців поспіль, з нього отримують відмінний хамон за текстурою, смаком і ароматом.

 

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Самовивіз з нашого складу в Києві (Софіївська Борщагівка) — безкоштовно.

«Новою поштою» по Україні — вартість за тарифами перевізника. При замовлені продукції від 3000 грн - доставка безкоштовно (на одну адресу).

Кур'єром «Нової пошти» — вартість за тарифами перевізника.

Відправка на таксі по Києву.

Більше інформації про доставку

Доступна послуга кортадора

  • через платіжну онлайн систему LiqPay (Visa, Mastercard, Privat24);
  • безготівковий розрахунок (реквізити для оплати надаються менеджером після підтвердження замовлення);
  • наложеним платежем Нової Пошти (з передплатою частковою);
  • готівкою при отриманні замовлення (діє при самовивозі).

Мінімальна сума замовлення - 399 грн.

У разі придбання споживачем непридатного харчового продукту продавець зобов'язаний замінити його на харчовий продукт, який є придатним до споживання, або повернути споживачеві сплачені ним кошти.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність. Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу, безпечної та оптимальної роботи сайту. Детальніше на сторінці Політика конфіденційності.