Кількість
|
Вартість
|
||
|
Вишукана іберійська шинка з Естремадури. Іспанський хамон - це сиров’ялений свинячий окорок, який має приємний аромат, неперевершений солонуватий смак і щільну структуру.
Japasur контролює увесь ланцюг виробництва: від генетичного відбору, постійного вдосконалення продуктів харчування, забійної промисловості та до сушарки. Тварини вирощуються на фермі відповідно до найсуворіших стандартів захисту тварин. Годуються свині натуральними кормами і злаками (цьому відповідає помітка de Cebo).
Смачне мармурове сиров’ялене м’ясо задовольнить найвибагливіші смаки.
Музей присвячений хамону У місті Монестеріо, що в Бадахосі, є музей, присвячений одному з улюблених гастрономічних продуктів іспанців і всього світу: іберійській шинці. Тут можна дізнатися про пасовище, іберійську породу свиней, традиційний і промисловий забій і всі особливості іберійської шинки, що вигодовується жолудями.
|
Сертифікати Japasur
Про виробника Japasur Цей виробник має іспанське коріння. Їх компанія розташована на південному заході Естремадури. Вони спеціалізуються на виробництві в’яленої продукції зі свиней іберійської породи. Japasur виготовляє таку якісну та смачну їжу, що спонукає своїх клієнтів почувати себе особливими та щасливими. Іберійський хамон ретельно відбирають і виготовляють за методами предків, які передаються іспанцям з покоління в покоління. Japasur Salamanca пристрасно прагне зберегти традиції ремісничого виробництва свого регіону, відомого своїм кліматом і околицями, де вирощують іберійських свиней. Головною особливістю такого хамону є його соковитість, що досягається завдяки процесу сушіння та турботі іспанських фермерів на всіх етапах виробництва. Воно відрізняється не тільки походженням і породою свиней, але і їх раціоном. Після підготовки сировини, м'ясо засолюють, підсушують і відравляють на в'ялення. Після дозрівання завжди настає момент для остаточної оцінки шинок. Фаза Calado є важливою, щоб перевірити якість продукції. Майстер з його досвідом і чудовою нюховою здатністю вводить шпажку у шинку, яку потрібно оцінити. Після того, як її вилучають, вона дозволяє аналізувати різні нюанси ароматів і з великою точністю визначає, чи продукт знаходиться в завершальному етапі виготовлення. Поєднуючи натуральне м’ясо з традиційним методом виробництва та витримуючи його кілька місяців поспіль, з нього отримують відмінний хамон за текстурою, смаком і ароматом. |