Кількість
|
Вартість
|
||
|
Для виготовлення Палета відбирають передні ніжки свиней. Після аерації і відбору за вагою шматочки відправляються на процес ручного засолу, розтираючи їх по черзі і рівномірно розподіляють сіль. Після засолювання потрібен відпочинок, при якому з шматків видаляється вода, і вони стають готовими до дозрівання. У природних сушильних камерах і льохах хамон сушать на свіжому і здоровому повітрі соснового лісу, як це було протягом століть. Процес затвердіння та дозрівання відбувається 10-14 місяців, протягом яких регулярно контролюється відділом якості. Хамон незвичайного смаку і якості. Гарно поєднується з фруктами, оливками, сирами, вином, томатами та іншими овочами.
Чому варто придбати цілу ногу Хамона?
|
Цікавий факт про Хамон Serrana Хамон Серрано багатий білками, мінералами та вітамінами. Завдяки своїм поживним якостям він став одним із головних продуктів середземноморської дієти. Успадковане гастрономічне мистецтво соління та в’ялення шинки, вже більше століття допомагає людям у всьому світі харчуватися здоровою та смачною їжею. |
Про виробника 1914 року народився як сімейний бізнес Argal у невеликій м'ясній крамниці на знаменитій вулиці Калле де ла Естафета в Памплоні, відомої Санфермінами. За ці понад 100 років виробники залишаються відданими якості, розробці та інноваціям усіх продуктів. Натуральні ковбаси, в’ялена та варена шинка, іберійська шинка, сальчічон, паштети та багато інших готових до вживання продуктів, сьогодні можна знайти в більш ніж 30 країнах. |