Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
Каталог
0
Характеристики
Вид м'ясні делікатеси
Види м'ясних делікатесів Хамон (задня нога)
Особливості м'ясних делікатесів в'ялені, з копитом, сиров'ялені
Тип м'яса свинина
Особливість без глютену
Порода Duroc
Витримка 12-15 місяців, Reserva
Фасовка нога
Країна виробник Іспанія
Схожі товари м'ясні делікатеси (окорок)

Хамон "Золоте копитце" El Pozo Oro Seleccion Serrano Reserva Duroc 7-8кг, Іспанія

Артикул id_3221
В наявності
5 899.00 грн/шт.
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
шт.

 

Хамон – напівжирне м’ясо високої в'ялості, що походить від задніх кінцівок свині. Це одна з найбільш відомих страв іспанської кухні. Більшість хамону в Іспанії зазвичай називають Серрано. Свою назву він отримав завдяки звичаю сушити шинку високо у горах Сьєрра, де низькі температури сприяють сушінню.


Хамон "Золоте копитце" – продукт від El Pozo, виготовлений із італійської шинки, яку отримали зі схрещеної породи свиней Серрано та Дюрок. 

 

Характеристики Хамона "Золоте копитце"


Якість хорошого окорока Oro Seleccion Serrano Duroc значною мірою залежить від процесу витримки продукту. Наш хамон Reserva сушили щонайменше 12 місяців для досягнення характерних ароматів і відтінків. Крім того, в’ялені задні ноги мають соковиту консистенцію, злегка солонуватий смак та інтенсивний приємний аромат. Яскраво-червоного кольору, з численними вкрапленнями мармурового жиру, "Золоте копитце" характеризується щільною текстурою й залишає довгий та приємний післясмак.


Важливо підкреслити, що на етикетці хамона завжди є позначки від виробника, які засвідчують його походження та раціон свиней, що в кінцевому підсумку дозволяє їх легко ідентифікувати. Цю інформацію вказують на вимогу іспанського уряду, оскільки хамон в Іспанії офіційно має класифікації, що відповідають міжнародним стандартам харчової промисловості. Хамон "Золоте копитце" від El Pozo – дуже смачний з чудовим зовнішнім виглядом та дуже соковитим м’ясом. Це та сама шинка, якою ви можете порадувати свою родину.

 

Переваги придбати ціну ногу хамону та нарізати його ножем:


  • Різати шинку «ножем» – це скоріше традиція. Це не щось швидке чи просте, але це, мабуть, один із найпопулярніших ритуалів іспанської гастрономії.
  • Цей розріз зазвичай більш нерівний, але можна сказати, що «кожна скибочка має свою індивідуальність».
  • Після нарізання ножем, дотримуючись правил, виділяється кожна текстура та зберігаються усі смакові характеристики шинки.
  • Зазвичай його вживають відразу або незабаром.

 

Найкращі комбінації хамону Серрано з напоями


- з пивом

Пиво є ідеальним компаньйоном до продуктів зі свинини, оскільки його кислинка та злегка гіркуватий смак підсилюють його інтенсивний смак, не перебиваючи один одного. До шинки також підходить трохи слабкіше світле ігристе пиво, яке має легку консистенцію та надзвичайно освіжає.

- з червоним вином

Червоне вино завжди було ідеальним компаньйоном для шинки Серрано. Слід пам'ятати, що напій не повиннен бути занадто міцний, оскільки може затьмарити унікальний смак шинки. Якщо шинка витримана менший час - найкраще підійдуть молоді та легкі вина. Але якщо шинку сушили довше, її смак буде значно сильнішим, у цьому випадку спробуйте її з більш міцним червоним вином.

- з білим вином

Сухі білі вина підсилюють смак шинки Серрано завдяки своїй кислотності. Рекомендуємо уникати солодких фруктових вин, оскільки вони не розкриють справжній смак хамону. Довіряйте своїм відчуттям і експериментуйте.

 

 

Про виробника



El Pozo – це компанія, заснована в Алхамі, Мурсія. Вона виробляла та присвячувала себе в’яленю шинки з 1954 року, коли було відкрито першу ковбасну фабрику. Сьогодні el Pozo має більш ніж 60-річну історію та представлений у 80 країнах світу. Заявляє про себе у сфері здорового харчування, свіжого м'яса, а також оброблених і в'ялених продуктів.

Виробник дотримується філософії постійного вдосконалення. el Pozo приділяє значну частину ресурсів дослідженням і розробці збалансованої та поживної їжі, яка також приносить задоволення. Їх заводи розташовані в  найбільш сприятливих для сушіння умовах, виготовляють смачні сиров’ялені вироби. Результатом використання сучасних технологій у виробничих процесах є відмінний продукт. Крім того, фірма має власну тваринницьку ферму, за допомогою якої їм вдається запропонувати високий стандарт якості, разом з турботою та увагою, яку вони приділяють своїм клієнтам. Хамони El Pozo виділяються оптимальним вмістом олеїнової кислоти, яка зменшує рівень холестерину.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Самовивіз з нашого складу в Києві (Софіївська Борщагівка) — безкоштовно.

«Новою поштою» по Україні — вартість за тарифами перевізника. При замовлені продукції від 3000 грн - доставка безкоштовно (на одну адресу).

Кур'єром «Нової пошти» — вартість за тарифами перевізника.

Відправка на таксі по Києву.

Більше інформації про доставку

Доступна послуга кортадора

  • через платіжну онлайн систему LiqPay (Visa, Mastercard, Privat24);
  • безготівковий розрахунок (реквізити для оплати надаються менеджером після підтвердження замовлення);
  • наложеним платежем Нової Пошти (з передплатою частковою);
  • готівкою при отриманні замовлення (діє при самовивозі).

Мінімальна сума замовлення - 399 грн.

У разі придбання споживачем непридатного харчового продукту продавець зобов'язаний замінити його на харчовий продукт, який є придатним до споживання, або повернути споживачеві сплачені ним кошти.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність. Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу, безпечної та оптимальної роботи сайту. Детальніше на сторінці Політика конфіденційності.