Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
Каталог
0
Характеристики
Вид м'ясні делікатеси
Види м'ясних делікатесів Хамон (задня нога)
Особливості м'ясних делікатесів без кістки, в'ялені, сиров'ялені
Тип м'яса свинина
Витримка 26 місяців
Фасовка набір
Упаковка картонна, коробка
Країна виробник Іспанія
Схожі товари м'ясні делікатеси набір

Хамон міні з ножем та підставкою Villar 26 місяців витримки 1кг, Іспанія

Артикул id_3050
В наявності
1 599.00 грн/уп.
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
уп.

Цей дуже особливий та смачний хамон отримують із великих окістів. Він виготовлений із найкращої частини свинини – задньої ноги, або як кажуть в Іспанії «Jamon». Для отримання 100% натурального продукту, його обробка є мінімальною і складається з етапів засолювання та в’ялення, завдяки чому досягається найкращий аромат та смак. За давньою місцевою традицією, продукт дозріває у повільному процесі висушування на свіжому повітрі високих гір Іспанії. Прохолодне сухе повітря надає м’ясу чудовий смак. Цей хамон витримувався у спеціально створених та контролюємих умовах протягом 26 місяців, щоб м’ясо затверділо та стало щільним.


Колір хамону змінюється від рожевого до багряно-червоного в худій частині на додаток до блискучого вигляду жиру. Хамон має ніжний, солонуватий смак і приємний характерний аромат. Дуже смачне та в міру жирне сиров’ялене м’ясо підійде для перекусу, в якості закуски, або як доповнення до основних блюд на кожен день, чи як делікатесна страва на торжество. При подачі його зазвичай поєднують з овочами або фруктами, а також з напоями. Цікавим є тандем зі свіжим помідором, солодкою динею, інжиром, виноградом та грушею. З напоїв перевагу краще надати червоному вину або пиву, вони найкраще підійдуть, щоб підкреслити смак в’яленого м’яса 26-місячної витримки. Вже традиційним є поєднання м’ясної нарізки з сиром. М’ясні блюда часто прикрашають оливками, що також доповнюють смак хамона та додають йому нового присмаку. Експериментувати можна й з іншими продуктами для пошуку особистих ідеальних смакових поєднань.

 

В подарунковому наборі є:


  • шматок хамону,
  • підставка-тримач,
  • ніж,
  • подарункова картонна коробка.

Цілий, без кісток м’ясний шматочок вагою 1 кг зі шкіркою доповнюється підставкою та ножем із сталі. Це ідеальний набір як для професіоналів, так і для тих, хто дбає про естетику блюд готуючи вдома. Підставка, створена іспанським виробником Villar, чудово підходить для рівномірного нарізання м’яса з усіх сторін. Дошка є необхідною для підтримки гігієни на кухонному столі. Наявність гвинта забезпечує міцне захоплення м’яса під час нарізання. Ніж дуже гострий та міцний з тонким й гладким лезом для легкого нарізання тонких скибочок м’яса. Не рекомендується використовувати цей ніж для нарізання інших продуктів. Після користування, підставка та ніж добре миються. Для безпечного транспортування все акуратно складено у картонну коробку.

 

Відмінна якість


Згідно з даними Nielsen, Grupo Villar зайняла привілейоване місце в підсекторі окістів і лопаток з білої свинини, а також на першому місці в окістах і лопатках з іберійської свинини.

Виробничий завод Cárnicas Villar, розташований у Лос-Рабанос (Сорія), відповідає стандарту ISO 14 001 з екологічних питань. Крім того, має сертифікати якості IFS (вищий рівень) і BRC (вищий рівень). Villar є партнером-засновником іспанського консорціуму Serrano Ham Consortium, займає 5 місце в рейтингу компаній-експортерів цього продукту та володіє сертифікатом на виробництво та продаж шинки Serrano ETG (традиційна особливість гарантовано).

В даний час Grupo Villar схвалена практично всіма країнами-імпортерами шинки Серрано і працює над затвердженням стандартів USDAF для ринку США.

Багато продуктів Grupo Villar захищені престижною печаткою Назви походження «Dehesa de Extremadura», що гарантує їх найвищу якість.


Сертифікати Villar

 

Цікавий факт


Хамон історично тісно пов’язаний з іспанською гастрономією та культурою, тепер присутній в наших домівках, барах, магазинах, на наших весіллях і святах. Цікавим є те, що згадки про нього є навіть у літературі та кіно. Це підтверджують середньовічні тексти архієрея Хіти в 14 столітті, який згадував про важливість шинки для іспанської культури, а також пізніші твори Кеведо, Лопе де Вега чи Сервантеса, який в «Дон Кіхоте» згадував про післяобідню їжу, яку Санчо Панса ділила з групою іноземців, демонструючи, що хамон потрібно «жувати, а не смоктати».

 

Про виробника


Компанія Villar зарекомендувала себе як найбільший виробник та постачальник смачних харчових продуктів високої якості із відповідною ліцензією. Її заснувала сім'я Віллар в 2008 році, які вирішили поділитися своєю пристрастю до кулінарії з широким суспільством.


Основою успіху Villar є тісна співпраця з родиною та обмін корисним досвідом. Спираючись на традиції та керуючись інноваціями, вони пропонують своїм споживачам неперевершений смак і різноманітність товарів, залишаючись вірними своїм сімейним цінностям. Їх автентичні страви подарують смак подорожі у місцевому продуктовому магазині та наповнять повітря відчуттям єдності під час збирання родини за столом.

 

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Самовивіз з нашого складу в Києві (Софіївська Борщагівка) — безкоштовно.

«Новою поштою» по Україні — вартість за тарифами перевізника. При замовлені продукції від 3000 грн - доставка безкоштовно (на одну адресу).

Кур'єром «Нової пошти» — вартість за тарифами перевізника.

Відправка на таксі по Києву.

Більше інформації про доставку

Доступна послуга кортадора

  • через платіжну онлайн систему LiqPay (Visa, Mastercard, Privat24);
  • безготівковий розрахунок (реквізити для оплати надаються менеджером після підтвердження замовлення);
  • наложеним платежем Нової Пошти (з передплатою частковою);
  • готівкою при отриманні замовлення (діє при самовивозі).

Мінімальна сума замовлення - 399 грн.

У разі придбання споживачем непридатного харчового продукту продавець зобов'язаний замінити його на харчовий продукт, який є придатним до споживання, або повернути споживачеві сплачені ним кошти.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність. Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу, безпечної та оптимальної роботи сайту. Детальніше на сторінці Політика конфіденційності.