Кількість
|
Вартість
|
||
|
Цей дуже особливий та смачний хамон отримують із великих окістів. Він виготовлений із найкращої частини свинини – задньої ноги, або як кажуть в Іспанії «Jamon». Для отримання 100% натурального продукту, його обробка є мінімальною і складається з етапів засолювання та в’ялення, завдяки чому досягається найкращий аромат та смак. За давньою місцевою традицією, продукт дозріває у повільному процесі висушування на свіжому повітрі високих гір Іспанії. Прохолодне сухе повітря надає м’ясу чудовий смак. Цей хамон витримувався у спеціально створених та контролюємих умовах протягом 26 місяців, щоб м’ясо затверділо та стало щільним.
Колір хамону змінюється від рожевого до багряно-червоного в худій частині на додаток до блискучого вигляду жиру. Хамон має ніжний, солонуватий смак і приємний характерний аромат. Дуже смачне та в міру жирне сиров’ялене м’ясо підійде для перекусу, в якості закуски, або як доповнення до основних блюд на кожен день, чи як делікатесна страва на торжество. При подачі його зазвичай поєднують з овочами або фруктами, а також з напоями. Цікавим є тандем зі свіжим помідором, солодкою динею, інжиром, виноградом та грушею. З напоїв перевагу краще надати червоному вину або пиву, вони найкраще підійдуть, щоб підкреслити смак в’яленого м’яса 26-місячної витримки. Вже традиційним є поєднання м’ясної нарізки з сиром. М’ясні блюда часто прикрашають оливками, що також доповнюють смак хамона та додають йому нового присмаку. Експериментувати можна й з іншими продуктами для пошуку особистих ідеальних смакових поєднань.
В подарунковому наборі є:
Цілий, без кісток м’ясний шматочок вагою 1 кг зі шкіркою доповнюється підставкою та ножем із сталі. Це ідеальний набір як для професіоналів, так і для тих, хто дбає про естетику блюд готуючи вдома. Підставка, створена іспанським виробником Villar, чудово підходить для рівномірного нарізання м’яса з усіх сторін. Дошка є необхідною для підтримки гігієни на кухонному столі. Наявність гвинта забезпечує міцне захоплення м’яса під час нарізання. Ніж дуже гострий та міцний з тонким й гладким лезом для легкого нарізання тонких скибочок м’яса. Не рекомендується використовувати цей ніж для нарізання інших продуктів. Після користування, підставка та ніж добре миються. Для безпечного транспортування все акуратно складено у картонну коробку. |
Відмінна якість Згідно з даними Nielsen, Grupo Villar зайняла привілейоване місце в підсекторі окістів і лопаток з білої свинини, а також на першому місці в окістах і лопатках з іберійської свинини. Виробничий завод Cárnicas Villar, розташований у Лос-Рабанос (Сорія), відповідає стандарту ISO 14 001 з екологічних питань. Крім того, має сертифікати якості IFS (вищий рівень) і BRC (вищий рівень). Villar є партнером-засновником іспанського консорціуму Serrano Ham Consortium, займає 5 місце в рейтингу компаній-експортерів цього продукту та володіє сертифікатом на виробництво та продаж шинки Serrano ETG (традиційна особливість гарантовано). В даний час Grupo Villar схвалена практично всіма країнами-імпортерами шинки Серрано і працює над затвердженням стандартів USDAF для ринку США. Багато продуктів Grupo Villar захищені престижною печаткою Назви походження «Dehesa de Extremadura», що гарантує їх найвищу якість. |
Сертифікати Villar
Цікавий факт Хамон історично тісно пов’язаний з іспанською гастрономією та культурою, тепер присутній в наших домівках, барах, магазинах, на наших весіллях і святах. Цікавим є те, що згадки про нього є навіть у літературі та кіно. Це підтверджують середньовічні тексти архієрея Хіти в 14 столітті, який згадував про важливість шинки для іспанської культури, а також пізніші твори Кеведо, Лопе де Вега чи Сервантеса, який в «Дон Кіхоте» згадував про післяобідню їжу, яку Санчо Панса ділила з групою іноземців, демонструючи, що хамон потрібно «жувати, а не смоктати». |
Про виробника Компанія Villar зарекомендувала себе як найбільший виробник та постачальник смачних харчових продуктів високої якості із відповідною ліцензією. Її заснувала сім'я Віллар в 2008 році, які вирішили поділитися своєю пристрастю до кулінарії з широким суспільством.
|