Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
Каталог
0
Характеристики
Вид м'ясні делікатеси
Види м'ясних делікатесів Хамон (задня нога)
Особливості м'ясних делікатесів в'ялені, з копитом, сиров'ялені
Тип м'яса свинина
Порода 50% Raza Iberica
Тип по раціону de Cebo (корм, злаки, трава)
Фасовка нога
Країна виробник Іспанія
Схожі товари м'ясні делікатеси (окорок)

Хамон Japasur Salamanca 50% Iberico de Cebo 8-9кг, Іспанія

Артикул id_2821
В наявності
9 699.00 грн/шт.
9 999.00 грн/шт.
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
шт.

 

Естремадура є екологічним раєм і походженням земель, які перетворюють хамон Iberico на гастрономічну насолоду. Це також і іспанські традиції та якість, що поєдналися в одному продукті. Хамон Iberico походить від іберійської породи свиней, яких вирощують в Іспанії, і їх більше ніде не знайти. Ці тварини мають велику здатність накопичувати інфільтрований жир у своїх м’язових тканинах, унеможливлюючи їх відокремлення, та мають багато характеристик своїх окістів.


Характеристики іберійського хамона


Ця партія хамону походить від іберійської породи, яка сертифікована та контролюється суворим іспанським стандартом якості. Позначка на етикетці 50% Iberico означає, що свиноматка цих поросят була чистокровна іберійка, а хряк з породи Дюрок. Свині de Cebo вільно пасуться, годують злаками та бобами. Коли вони вільно пасуться, то харчуються травами, жолудями та горіхами, які знаходять на пасовищах. Підживлювані свободою, вони пробігають десятки кілометрів на пасовищі у період з грудня по березень. Цим пояснюється ідеальний баланс жиру в м’ясі худоби, що в свою чергу впливає на смак продукту та відрізняє їх м’ясо м’якістю та збалансованістю. Жир має білий колір, місцями жовтуватий, блискучий на вигляд, приємний на смак та аромат.


М’ясо дуже соковите, насичено-червоного кольору, з м’якою та приємною консистенцією жиру, чудової текстури, не дуже волокнистої. Солонуватий смак із легкою солодкістю доповнює тонкий та свіжий аромат.


Тонкощі споживання хамона


Професійні кухарі радять витримати хамон при кімнатній температурі від 10 до 30 хвилин перед подачею на стіл для кращого вигляду, смаку та аромату. Нарізати в’ялене м’ясо краще тонкими скибочками. Класичним є поєднання сиров’яленого м’яса з сиром, свіжими овочами, оливками, зеленню, або солодкими фруктами. Його подають з червоним або білим вином, не дуже солодким, але міцним, або з пивом.

 

Ціла нога хамона – розглядаємо переваги рішення


  • Ви отримуєте цілу ніжку в’яленого окорока високої якості у вакуумній упаковці для збереження всіх його якостей.
  • Це 8-9 кг здорової та дуже смачної їжі, що адаптована до вподобань найвибагливіших клієнтів та ідеально підходить для любителів хамона, які бажають насолодитися м'ясним філе по-іберійські.
  • Ціла свиняча нога – це завжди свіжий хамон. В’ялене м’ясо має великий термін придатності та довго зберігається навіть при кімнатній температурі до 22ᴼ. Щоб зберегти соковитість, тримайте м’ясо у пакеті або накривайте його бавовняною тканиною, а місце зрізу обгортайте пергаментним папером, фольгою чи харчовою плівкою. 
  • Це несподіваний та практичний подарунок для близьких, рідних та колег на будь-яке свято, який вони точно запам’ятають та оцінять.

 


Сертифікати Japasur

 

Про виробника Japasur


Цей виробник має іспанське коріння. Їх компанія розташована на південному заході Естремадури. Вони спеціалізуються на виробництві в’яленої продукції зі свиней іберійської породи. Japasur виготовляє таку якісну та смачну їжу, що спонукає своїх клієнтів почувати себе особливими та щасливими.

Іберійський хамон ретельно відбирають і виготовляють за методами предків, які передаються іспанцям з покоління в покоління. Japasur Salamanca пристрасно прагне зберегти традиції ремісничого виробництва свого регіону, відомого своїм кліматом і околицями, де вирощують іберійських свиней. Головною особливістю такого хамону є його соковитість, що досягається завдяки процесу сушіння та турботі іспанських фермерів на всіх етапах виробництва. Воно відрізняється не тільки походженням і породою свиней, але і їх раціоном.

Після підготовки сировини, м'ясо засолюють, підсушують і відравляють на в'ялення. Після дозрівання завжди настає момент для остаточної оцінки шинок. Фаза Calado є важливою, щоб перевірити якість продукції. Майстер з його досвідом і чудовою нюховою здатністю вводить шпажку у шинку, яку потрібно оцінити. Після того, як її вилучають, вона дозволяє аналізувати різні нюанси ароматів і з великою точністю визначає, чи продукт знаходиться в завершальному етапі виготовлення.

Поєднуючи натуральне м’ясо з традиційним методом виробництва та витримуючи його кілька місяців поспіль, з нього отримують відмінний хамон за текстурою, смаком і ароматом.

 

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Самовивіз з нашого складу в Києві (Софіївська Борщагівка) — безкоштовно.

«Новою поштою» по Україні — вартість за тарифами перевізника. При замовлені продукції від 3000 грн - доставка безкоштовно (на одну адресу).

Кур'єром «Нової пошти» — вартість за тарифами перевізника.

Відправка на таксі по Києву.

Більше інформації про доставку

Доступна послуга кортадора

  • через платіжну онлайн систему LiqPay (Visa, Mastercard, Privat24);
  • безготівковий розрахунок (реквізити для оплати надаються менеджером після підтвердження замовлення);
  • наложеним платежем Нової Пошти (з передплатою частковою);
  • готівкою при отриманні замовлення (діє при самовивозі).

Мінімальна сума замовлення - 399 грн.

У разі придбання споживачем непридатного харчового продукту продавець зобов'язаний замінити його на харчовий продукт, який є придатним до споживання, або повернути споживачеві сплачені ним кошти.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність. Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу, безпечної та оптимальної роботи сайту. Детальніше на сторінці Політика конфіденційності.