Кількість
|
Вартість
|
||
|
Хамон є національною стравою в Іспанії і популярними продуктом у багатьох інших країнах. Будь-яке іспанське свято не обходиться без цього делікатесу, найчастіше його подають в нарізаному вигляді або додають в інші страви. Хамон чудово поєднується з червоним вином, оскільки даний напій розкриває витончені нотки в'яленого м'яса. Шматочки хамона буквально тануть у роті, а ще вони мають надзвичайно апетитний аромат. Спробуйте скуштувати його з фруктами (динею, грушею, шароном), оливками та сиром.
Щорічний конкурс по нарізанню шинки Іберіко Невелике іспанське село Кортеконсепсьйон розташоване на висоті 570 метрів та ідеально підходить для в’ялення окостів Іберіко. У ньому мешкає менше ніж 1000 жителів, переважна більшість яких займається іберійськими свинями. Щороку, починаючи з 2011 року, у червні тут влаштовують національне змагання з нарізання шинки. Позмагатися приїжджають учасники з усієї Іспанії. Протягом вихідних змагання проводяться між аматорами та професіоналами, що приголомшують своєю майстерністю. Журі оцінює страву за 22 критеріями, серед яких: кількість шинки, товщина і розмір скибочок, представлення найкрасивішої страви, смак та інші номінації. У 2017 року вперше серед професіоналів у змаганнях взяла участь молода жінка. Результатом цього великого конкурсу є винагороди та просто багато смачної шинки, яку можна спробувати під час дегустації. |
Стандарти якості
Сертифікована продукція
|
Сертифікати Еspana
Про виробника Miguel España e Hijos є провідною компанією у секторі в’яленого м’яса та фаворитом корейки з 1986 року. Завдяки роботі компанії та цінностям (традиції, якість, інновації та довіра) España досягла широкого каталогу як гірських, так і іберійських продуктів, що привело бренд до успіху в більш ніж 75 країнах. Експорт розпочався у 1997 році. У 1986 році невелика ковбасна фабрика була площею 600 м2, а сьогодні це компанія з кількома корпусами загальною площею понад 30 000 м2. |