Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
Каталог
0
Характеристики
Вид м'ясні делікатеси
Види м'ясних делікатесів Палета (передня нога)
Особливості м'ясних делікатесів в'ялені, з копитом, сиров'ялені
Тип м'яса свинина
Витримка 9-12 місяців, Bodega, Curado
Фасовка набір
Упаковка картонна, коробка
Країна виробник Іспанія
Схожі товари м'ясні делікатеси набір

Хамон палета Espana Curada Bodega в'ялена нога з підставкою та ножем в коробці 4.2-5кг, Іспанія

Артикул id_3068
В наявності
2 649.00 грн/шт.
2 999.00 грн/шт.
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
шт.

Натурально приготоване м’ясо


Ця в’ялена свиняча ніжка є делікатесом з іспанським смаком. Її готують з м’яса білих свиней, яких вирощують в Іспанії. Свиноматка зазвичай породи Серрано, а хряк найчастіше – Дюрок. Свиней годують відбірними злаками, що надають їх м'ясу ніжності. До отриманого м’яса додають трішки солі для кращого смаку та зберігання. Смак м’яса також залежить від процесу обробки. М’ясо сушать, за місцевим звичаєм, в унікальному середовищі, в горах, на висоті близько 1200 м над рівнем моря, де низькі температури найкраще сприяють сушінню.

Оптимальна витримка


Завдяки терміну в’ялення 7-9 місяців, хамон Curada Bodega набуває насиченого смаку й щільної текстури, що робить його таким привабливим для споживачів.

Поєднання хамону з іншими продуктами


М’ясо хамону красивого червоного кольору. Роздивляючись його можна побачити блискучий, жовто-білий жир. Смак – вишуканий, дуже приємний, в міру солоний, що супроводжується тонким, свіжим ароматом. Цілий хамон важить від 4.2 до 5 кг, що робить його зручним для спільного використання на сімейних зустрічах або з друзями. Кожна його скибочка – це насолода, повна вишуканого смаку.


Хамон можна використовувати в якості вишуканої закуски, подавати до салатів. Він добре смакує з помідорами та оливками, й будь-яким улюбленим гарніром. З ним випікають смачну піцу та м’ясні пироги. Хамон часто їдять з сиром. Він добре поєднується навіть з фруктами. Варіантів смакових поєднань та сервірування може бути дуже багато, все залежить від фантазії кулінара та особистих уподобань.

 

Маловідомий факт про хамон



Мало хто знає, що хамон вже багато років є символом християнства. Протягом майже 800 років мусульмани намагалися заборонити споживання свинини мешканцям Піренейського півострову. Незважаючи на соціальний тиск та переслідування, не всі тутешні долучилися до релігії іслама. Одним із способів публічної демонстрації своєї «крові», щоб уникнути переслідувань, було вживання свинини, оскільки це було заборонено як євреям, так і мусульманам. Тому багато будинків вішали у вікна шинки, щоб показати, що там живуть християни.

 

Стандарти якості


Природа та клімат Іспанії поєднуються, щоб поставити на ваш стіл найсмачніше м’ясо, яке є еталонним з точки зору якості.
Еspana, виробник цього виду шинки, гарантує якість свого товару. Їх продукція відповідає найвищим стандартам якості завдяки контрольованому процесу годування та догляду за тваринами.


Сертифікована продукція


Наша шинка пройшла міжнародну сертифікацію, яка гарантує найвищу якість та автентичність продукту. Це також означає наявність авторського рецепту та його дотримання протягом багатьох років, який робить цей вид м’яса особливим, не схожим на інші сиров’ялені продукти.


Сертифікати Еspana

 

Комплектація м’ясного набору



Ціла ніжка Серрано поставляється разом з необхідним кухонним приладдям: дерев’яною підставкою та ножем. Дерев’яний тримач представляє собою спеціальну дошку, обладнану підставкою та двома гвинтами, що тримають хамон під час нарізки. Завдяки ідеальному розміру підставки, копитце міцно кріпиться до дошки, тепер нарізати рівні шматочки буде набагато легше. Надійна фіксація м’яса на дошці також служить як профілактика від травматизму під час роботи з ножем.
Сталевий ніж з гострим та гладким лезом, входить до набору. Він призначений саме для нарізання м’ясної продукції. Його не рекомендують використовувати для інших харчів.
Всі складові набору ретельно упаковані у вакуумну обгортку та подарункову упаковку на особливий випадок.

 

Про виробника


Miguel España e Hijos є провідною компанією у секторі в’яленого м’яса та фаворитом корейки з 1986 року. Завдяки роботі компанії та цінностям (традиції, якість, інновації та довіра) España досягла широкого каталогу як гірських, так і іберійських продуктів, що привело бренд до успіху в більш ніж 75 країнах. Експорт розпочався у 1997 році.

У 1986 році невелика ковбасна фабрика була площею 600 м2, а сьогодні це компанія з кількома корпусами загальною площею понад 30 000 м2.

 

Смачно. Цікаво на подарунок.
Відповісти
Відправили в той же вечір коли замовив. Запаковано як треба. Персонал приємний у спілкуванні. Найкращі відгуки про обслуговування.
Щодо хамону можна казати що за співвідношенням ціна/якість краще не знайти. Це не іберіко, але ціна була б щонайменше вдвічи більшою. До того ж в нас не настільки багато гурманів, які б відрізнили тонкощі і нюанси.
Особисто я задоволений на 100%
Відповісти
Дуже смачний хамон за таку низьку ціну!
Були приємно здивовані, що також була безкоштовна доставка!
Відповісти
Швидка доставка і чемний персонал, зручні умови як по оплаті так і з доставки. Замовив більше 2500 і доставка була безкоштовно. Так що можна вважати що получив додаткові знижку на коштовність доставки. Також сподобалась відподність якості продукції заявленої і отриманої.
Відповісти
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Самовивіз з нашого складу в Києві (Софіївська Борщагівка) — безкоштовно.

«Новою поштою» по Україні — вартість за тарифами перевізника. При замовлені продукції від 3000 грн - доставка безкоштовно (на одну адресу).

Кур'єром «Нової пошти» — вартість за тарифами перевізника.

Відправка на таксі по Києву.

Більше інформації про доставку

Доступна послуга кортадора

  • через платіжну онлайн систему LiqPay (Visa, Mastercard, Privat24);
  • безготівковий розрахунок (реквізити для оплати надаються менеджером після підтвердження замовлення);
  • наложеним платежем Нової Пошти (з передплатою частковою);
  • готівкою при отриманні замовлення (діє при самовивозі).

Мінімальна сума замовлення - 399 грн.

У разі придбання споживачем непридатного харчового продукту продавець зобов'язаний замінити його на харчовий продукт, який є придатним до споживання, або повернути споживачеві сплачені ним кошти.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність. Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу, безпечної та оптимальної роботи сайту. Детальніше на сторінці Політика конфіденційності.