Кількість
|
Вартість
|
||
|
Іспанський хамон - це сиров'ялене свиняче мармурове м'ясо, яке має складний смак і м’яку солоність. Саме смакові особливості роблять хамон одним із найпопулярніших закусок у світі. М'ясна нарізка зазвичай подається дуже тонкими скибочками.
Вирощування тварин ретельно контролюється, а процес приготування досить довготривалий. Свині породи Серрано ростуть на величезних за площею пасовищах на плоскогір'ї, що імітують природне середовище, тому таку продукцію називають «гірським хамоном». Продукт має світле забарвлення копита та шкури.
Процес приготування поділяється на кілька етапів: засолювання, вирівнювання рівня солі шляхом промивання, сушка, дозрівання. Помітка Резерва означає, що свиняча ніжка після засолення дозрівала близько 14 місяців.
Стандарти якості
Сертифікована продукція
|
Сертифікати Еspana
Про виробника Miguel España e Hijos є провідною компанією у секторі в’яленого м’яса та фаворитом корейки з 1986 року. Завдяки роботі компанії та цінностям (традиції, якість, інновації та довіра) España досягла широкого каталогу як гірських, так і іберійських продуктів, що привело бренд до успіху в більш ніж 75 країнах. Експорт розпочався у 1997 році. У 1986 році невелика ковбасна фабрика була площею 600 м2, а сьогодні це компанія з кількома корпусами загальною площею понад 30 000 м2. |