Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
Каталог
0
Характеристики
Вид м'ясні делікатеси
Види м'ясних делікатесів Палета (передня нога)
Особливості м'ясних делікатесів в'ялені, з копитом, сиров'ялені
Тип м'яса свинина
Порода Serrano
Фасовка набір
Упаковка картонна, коробка
Країна виробник Іспанія
Схожі товари м'ясні делікатеси набір

Хамон Zaino нога Палета з хамонеро в наборі 4-4.5кг, Іспанія

Артикул id_48
В наявності
2 499.00 грн/шт.
2 999.00 грн/шт.
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
шт.

Хамон Zaino – це напівжирний свинячий окіст середньої щільності. Він витриманий не менше 7 місяців. Продукт виготовлений з білої породи свиней Серрано, яких дбайливо годували високоякісними комбікормом й злаками, та вирощували на фермах Іспанії.


Це найкращий шматочок свинини має 100% натуральне м’ясо та невелику кількість середземноморської солі. На розрізі можна побачити дрібні білі «цяпки» або «кристали», це ознаки солоності. Завдяки повільному процесу в’ялення на відкритому повітрі у високих горах Іспанії, де свіже сухе повітря забезпечує чудове традиційне в’ялення, виробники отримують дуже смачний продукт.


Хамон має яскраво-рожевий колір з вкрапленнями мармурового жиру. Скуштувавши його, ви зможете оцінити апетитний аромат і вишуканий, солонуватий смак. М’яка однорідна текстура м’яса залишить довгий і приємний післясмак.


Цілий окіст хамону дозволяє впевнетися на власні очі у якості придбаного товару та його натуральному походженні. Особливістю м’яса Палета є те, що воно легше на вагу, ніж задні ноги свині, і це чудова нагода отримати більше в міру жирного м’яса. Відтак, надовго можна забути про необхідність поповнювати запаси м’ясною продукцією. Тепер можна не турбуватися, якщо до вас раптово завітають гості. Цілої ноги вистачить на всіх. Крім того, з’являється можливість самостійно відбирати найбільш відповідні кусочки з окісту для приготування тієї чи іншої страви. До того ж, ціла нога виглядає більш виграшно для подарунка.


До шинки добре підійдуть страви з помідорами та оливками. Її можна подавати з фруктами та сиром. Хамон разом з динею, ананасом, персиками, виноградом будуть до смаку найвибагливішим гурманам. Вдалими є також поєднання шинки з грушею, полуницею або інжиром.

 

Відмінна якість


Хамон Серрано має статус традиційної страви у ЄС та Великобританії, й відповідний сертифікат. Сертифікація засвідчує, що цей харчовий продукт має специфічні характеристики, які відрізняють його від усіх інших у цій категорії, і що його сировина, склад та спосіб виробництва залишаються незмінними протягом щонайменше 30 років.


 

В подарунковому наборі є:


  • Сиров'ялений хамон Палета зі свинини породи Серрано.
  • Підставка з гвинтом для фіксації.
  • Спеціальний ніж для нарізки тонких скобочок хамону.
  • Велика та гарна подарункова коробка 79*28*15 см.

Нога Палета йде в наборі з хамонеро – дерев’яною підставкою, яка складається з дошки, підставки та гвинта. Після надійної фіксації м’яса на хамонеро, його зручно зберігати та легко нарізати. Також хамон з хамонерою матиме естетичний вигляд на вашій кухні або святковому столі.


Товар поставляється у вакуумній упаковці в наборі з хамонеро у дизайнерській картонній коробці, що ідеально підійде для подарунку.

 

Про виробника


Zaino – сімейний бізнес, створений пристрасними професійними італійськими торговцями продуктами харчування з 35-річним досвідом. Як постачальник продуктів харчування, вони пропонують широкий асортимент оригінальних фірмових страв відповідно до найкращих традицій і культури італійської та середземноморської гастрономії.

Дякую! Характеристики продукта повністю відповідають опису!
Купував як подарунок на День народження!
Іменник - дуже задоволений!
Рекомендую!!!
Відповісти
Все супер! рекомедую!
Відповісти
Дякую, дуже задоволена покупкою
Відповісти
Оаа
Відповісти
Спасибо Большое,очень вкусный!!!
Відповісти
Ще 3 коментаря
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Самовивіз з нашого складу в Києві (Софіївська Борщагівка) — безкоштовно.

«Новою поштою» по Україні — вартість за тарифами перевізника. При замовлені продукції від 3000 грн - доставка безкоштовно (на одну адресу).

Кур'єром «Нової пошти» — вартість за тарифами перевізника.

Відправка на таксі по Києву.

Більше інформації про доставку

Доступна послуга кортадора

  • через платіжну онлайн систему LiqPay (Visa, Mastercard, Privat24);
  • безготівковий розрахунок (реквізити для оплати надаються менеджером після підтвердження замовлення);
  • наложеним платежем Нової Пошти (з передплатою частковою);
  • готівкою при отриманні замовлення (діє при самовивозі).

Мінімальна сума замовлення - 399 грн.

У разі придбання споживачем непридатного харчового продукту продавець зобов'язаний замінити його на харчовий продукт, який є придатним до споживання, або повернути споживачеві сплачені ним кошти.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність. Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу, безпечної та оптимальної роботи сайту. Детальніше на сторінці Політика конфіденційності.