Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
Каталог
0
Характеристики
Вид м'ясні делікатеси
Види м'ясних делікатесів Хамон (задня нога)
Особливості м'ясних делікатесів без кістки, в'ялені, сиров'ялені
Тип м'яса свинина
Витримка 7-9 місяців, Curado
Фасовка набір
Упаковка картонна, коробка
Країна виробник Іспанія
Схожі товари м'ясні делікатеси набір

Хамон міні Pont Jamon Curado Mini в подарунковій коробці з підставкою та ножем 1кг, Іспанія

Артикул id_3081
В наявності
1 049.00 грн/уп.
1 299.00 грн/уп.
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
уп.

Історичні відомості


Іспанський хамон Curado Mini, відомий як найкраща в’ялена шинка у світі, дарує надзвичайну насолоду. Цей продукт містить тільки натуральні інгредієнти: свинину та сіль. Він є результатом технології засолювання та сушіння, розробленої протягом тисячоліть. Іспанці дуже слідкують за якістю своїх товарів на всіх етапах їх створення. Ця робота включає вивчення характеристики порід, сировини свині, одомашнення худоби, отримання покращених порід на свинарських фермах та вдосконалення системи їх розведення. Перш ніж потрапити до столу, хамон проходить декілька стадій перевірки, щоб отримати гарантію європейської якості, що свідчить про автентичність товару.


Особливості Curado Mini


Хамон Curado виготовляють зі свиней породи Серрано та Дюрок, ретельно відгодованих високоякісними продуктами та вирощених на фермах у найбільш традиційних районах галузі. Серрано – це порода білої свині, частіше свиноматка, а Дюрок звичайно хряк. Для отримання якісної сировини, свиней цих порід годують кормом та злаками.


Кожен хамон міні унікальний, він пройшов повільний та природний процес висушування на свіжому гірському повітрі. Потім він дозрівав протягом щонайменше 7-9 місяців. Через низьку солоність м’ясо розвиває незабутній букет смаків.


Мармурове м’ясо має збалансований смак. На перший план виступає смак чистого, природного м’яса свинини. Воно дуже смачне, щільне й водночас ніжне. В ньому відчувається м’яка солоність та приємна поживність жиру. Апетитний вигляд та аромат свідчать про те, що перед нами якісний та корисний продукт.

 

Смачна закуска зі скибочок хамону Curado приємно здивує гостей. Досвідчені кулінари радять поєднувати в’ялене м’ясо із сиром або солодкими фруктами. Цікавим є тандем хамона з ананасом, динею, полуницею, персиком, виноградом та інжиром. Традиційними є варіанти поєднань м’яса з помідорами та оливками. Цей список можна розширити на власний смак. Насолоджуйтеся вдома смачним сиров’яленим хамоном Curado від Pont й поділіться з іншими своєю гастрономічною знахідкою.

 

Вміст подарункового набору


У набір входить шматок іспанського сиров’яленого м’яса без кістки вагою 1 кг зі стильною дерев’яною підставкою та ножем від Pont, тож ви можете одразу розпочати нарізку! Мініатюрна дошка не займає багато місця на столі чи в холодильнику, а її тримач для м’яса забезпечує зручність та безпеку під час нарізки. Ніж виготовлений зі сталі, з гострим й гладким лезом, спеціально для нарізання тонких скибочок хамона. Його не рекомендують використовувати для нарізки інших продуктів. Підставкою та ножем легко користуватися та мити. Товар ідеально упакований та красиво представлений – це чудова ідея для подарунка.

 

Розгадуємо таємниці іспанського декору


В’ялене м’ясо, особливо хамон Серрано, є традиційною стравою в Іспанії та одним із важливих елементів її культурного контексту. Свиня вважалася священною твариною, а її м’ясо було основним продуктом в раціоні кельтів у Північній Іспанії та одним з найважливіших товарів у давні часи.

Кельти вірили в існування бога свиней на ім’я «Моккус», тому середньовічну традицію свинарства вшанували гранітними скульптурами. Існує кілька теорій щодо їх функції. Іспанці вважали, що вони охороняють кордони їхніх володінь та захищають померлих (на скульптурах вигравірувано імена латинською мовою). Але сьогодні широко поширена думка, що вони вказують на пасовища та шляхи виходу до худоби. Розташовані біля входу або на видному місці, їхня присутність служила для позначення та захисту пасовищ. 
Сучасні садові статуї свиней, веселих та кумедних, у капелюхах, з барабаном або маракасами, можна побачити у розважальному Парку де ла Фантазія, на дитячій площадці в Фуенхірола, в Іспанії. За стародавнім повір’ям, бездітні пари, які бажають мати дітей, мають потерти черевце свині на щастя зачати дитину.



Любов іспанців до свиней втілена у місцевих скульптурах

 

Про виробника


Компанію Pont заснували у 1929 році – це сімейний бізнес, який плекає чотири покоління родини. Їх широкий асортимент смачних продуктів з в’яленого м’яса представлений більше, ніж у 17 країнах. Сталий розвиток, інновації, відданість справі, відповідальність, безпека та креативність – ось деякі з цінностей, які визначають філософію компанії Pont.


Основний виробничий завод розташований у Баленья, він обладнаний за останнім словом техніки та займає площу 15 000 м2. Їх майстерність грунтується на 90 років історії, шануванні традиційних рецептів та їх адаптації до нових технологій і потреб ринку. Результатом є продукти з унікальним смаком, ароматом і текстурою.

1990 рік обробка свинини в Pont Фасувальна лінія в Pont сьогодні

Фабрика Pont 2022 рік

Замовляю в магазині не вперше. Якість обслуговування, оперативність на вищому рівні. Дякую))
Відповісти
Замовляла на подарунок,все дуже сподобалось,відправка оперативна,хамон супер👍👍замовила доречі ще один такий самий набір,ну дуже смачний!)
Відповісти
Вже не вперше беру тут продукцію і ногу і прошуто і хамон .все просто смакота !!! І як на подарунок оригінально і для себе посмакувати.Рекоменлую, буду обов'язково замовляти ще!!
Відповісти
Дякую за класний продукт! Брала чоловікові на подарунок, все сподобалось, з‘їли швидко)
Відповісти
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Самовивіз з нашого складу в Києві (Софіївська Борщагівка) — безкоштовно.

«Новою поштою» по Україні — вартість за тарифами перевізника. При замовлені продукції від 3000 грн - доставка безкоштовно (на одну адресу).

Кур'єром «Нової пошти» — вартість за тарифами перевізника.

Відправка на таксі по Києву.

Більше інформації про доставку

Доступна послуга кортадора

  • через платіжну онлайн систему LiqPay (Visa, Mastercard, Privat24);
  • безготівковий розрахунок (реквізити для оплати надаються менеджером після підтвердження замовлення);
  • наложеним платежем Нової Пошти (з передплатою частковою);
  • готівкою при отриманні замовлення (діє при самовивозі).

Мінімальна сума замовлення - 399 грн.

У разі придбання споживачем непридатного харчового продукту продавець зобов'язаний замінити його на харчовий продукт, який є придатним до споживання, або повернути споживачеві сплачені ним кошти.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність. Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу, безпечної та оптимальної роботи сайту. Детальніше на сторінці Політика конфіденційності.