Кількість
|
Вартість
|
||
|
Вага шматків - 2,5-3 кг.
Процес приготування поділяється на кілька етапів: засолювання, вирівнювання рівня солі, сушка, дозрівання. Окорока пересипають значною кількістю морської солі, далі через деякий час промивають водою для видалення її надлишку, потім підвішують вертикально та витримують. Помітка Гран Резерва означає, що свиняча ніжка дозрівала близько 16 місяців. За чай час з м'яса остаточно видалилась волога, підшкірний жир танув і насичував соковитістю м'ясо.
Хамон високо цінується за свій відмінний смак. Має дуже приємний аромат, ніжну текстуру та неперевершений смак. Хамон добре поєднується із солодкими фруктами (інжиром, динею, грушою або фініками), а також з маслинами. М'ясний делікатес додають у різноманітні салати, закуски, канапе та піцу.
Стандарти якості
Сертифікована продукція
|
Сертифікати Еspana
Про виробника Miguel España e Hijos є провідною компанією у секторі в’яленого м’яса та фаворитом корейки з 1986 року. Завдяки роботі компанії та цінностям (традиції, якість, інновації та довіра) España досягла широкого каталогу як гірських, так і іберійських продуктів, що привело бренд до успіху в більш ніж 75 країнах. Експорт розпочався у 1997 році. У 1986 році невелика ковбасна фабрика була площею 600 м2, а сьогодні це компанія з кількома корпусами загальною площею понад 30 000 м2. |