Кількість
|
Вартість
|
||
|
Соус готується на основі сиру Parmigiano Reggiano DOP та вершків, до яких додається олія соняшникова, вершкове масло, кукурудзяний крохмаль, мед, сіль, шафран (0,1%), чорний перець. Не містить глютену.
Зберігати в холодильнику при температурі від 0°C до +4°C. Спожити протягом 5 днів після відкриття.
Шафрановий соус Біффі є справжньою революцією у світі готових до вживання соусів: це перший соус, розроблений спеціально для приготування чудового міланського різотто! Ви можете приготувати його в кілька простих кроків:
1. Відваріть рис або макарони в злегка підсоленій воді.
2. Злийте воду.
3. Перемішайте шафрановий соус Біффі, додавши ложку води.
4. Змішайте соус та макарони, або рис.
5. Подавайте. Можна додатково потерти пармезан.