Кількість
|
Вартість
|
||
|
Китайська локшина бобова JS виготовляється з кукурудзяного крохмалю, бобів мунг і горохового. Фунчоза - це тонка прозора скляна локшина. Відрізняється ніжною текстурою. Використовуйте продукт під час приготування різноманітних страв. Локшина чудово смакує з м'ясом, грибами, овочами та бобовими. Також фунчоза додається в легкі овочеві салати. На її поверхні чудово закріплюються соуси, тому її часто використовують в стир-фраях і різних гострих салатах, типу Ям Вун Сен.
Скляну локшину не потрібно варити, достатньо залити водою і трохи почекати. Для салатів і спрінг-роли варто заливати локшину гарячою водою, а якщо страва передбачає термічну обробку (наприклад, суп або стир-фрай), то замочуємо в холодній воді і додаємо в саму останню чергу.