Кількість
|
Вартість
|
||
|
Половинки персиків консервуються в сиропі з води, цукру та фруктозно-глюкозного сиропу. Не містить глютен.
Продукція має декілька переваг:
- можуть зберігатися тривалий час;
- є можливість насолоджуватися фруктом протягом усього року;
- зберегає більшість корисних речовин, таких як вітаміни і антиоксиданти;
- готовий до вживання і не потребує складних процесів приготування;
- зручно брати з собою в довгі поїздки, похід і на пікнік.
Консервований персик можна смакувати як десерт, або ж додавати його під час приготування різних страв, наприклад:
- додавайте до різних видів салатів, таких як фруктовий мікс, курячий салат або на основі зелені;
- може бути використаний при випічці, наприклад, для приготування пирогів, печива або мафінів;
- консервований персик може бути доданий до різних напоїв, таких як морський коктейль або смузі;
- може бути використаний як гарнір для основної страви, наприклад, для приготування свинини з персиками або курки з персиками.
Загалом, консервований фрукт може бути використаний в багатьох різних стравах, оскільки він додає свіжий смак, фруктовий аромат, солодкуватість, м'якість та соковитість.