Кількість
|
Вартість
|
||
|
Бальзамічний крем має вишуканий і витончений виноградний кисло-солодкий смак, який ефектно підкреслить переваги страв. Зазвичай бальзамік насичений та з унікальним фруктовим ароматом з відтінками стиглого винограду. Цей вид соусу доповнений ще дорогоціним грибом трюфелем. Просто ексклюзивний продукт, дуже ароматний, з неперевершеним смаком чорного трюфеля, що робить його ідеальним, підкорює найвибагливішого смаку.
Бальзамічний соус широко застосовують під час приготування м'ясних, рибних страв, салатів, соусів і маринадів. Рекомендується додати його до традиційної італійської закуски - полуниця з руколою або до середземноморських салатів. Також він цікаво доповнить фруктові та ягідні десерти, морозиво. Також бальзамічний крем використовують для декорування їжі.