- Змішайте консервований тунець (одну з найсмачніших
морепродуктів), помідори, каперси, перепелині яйця, зелений салат, сир та заправку з олії та лимонного соку.
- Подрібніть варені курячі яйця, додайте зернисту гірчицю, дрібно нарізану цибулю, подрібнений часник, натертий пармезан, майонез, мед і приправи.
- Спробуйте поєднати руколу, креветки, черрі, пармезан, бальзамік, оливкову олію та спеції.
- Також можна його додати до відомого усім салату цезар (обсмажене куряче філе, салат ромен, яйця варені, тертий сир, сухарики та заправка з салатного йогурту і лимонного соку). Також класичний рецепт можна доповнити
консервованими анчоусами, помідорами черрі, часником, каперсами. До речі, замість курячого філе в цезар можна покласти бекон, чи філе лосося, чи креветками, чи іншими
м'ясними делікатесами.