Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
Каталог
0

Соуси

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожчі за назвою
Відображення:

Купити соуси з Європи для сирів, м'ясної нарізки та іншого в Україні

Секрети найсмачніших страв полягають не тільки в продуктах і їх поєднанні, а й в такій, здавалося б, незначній деталі, як соус. Саме він може додати страві дивовижний акцент і пікантний смак. Сьогодні технології зробили крок вперед, оскільки соус вже не обов'язково готувати щоразу, адже можна використовувати готовий, що дуже зручно і економить час. Однак придбати його - це півсправи, не менш важливо правильно підібрати. Враховуються особливості продукції, смак, аромат, текстура.

До загальних рекомендацій можна віднести:
- смак соусу не має перебивати смакові особливості м'ясної страви, морепродуктів і інших делікатних і особливих продуктів;
- до смажених і жирних страв найкраще обрати легкий соус;
- солодкі соуси можуть подаватись до десертів і солодощів, а також до м'яса, сирів і інших продуктів;
- гострі суміші найкраще смакувати з м'ясом, птицею та рибою.

Якщо ж розглядати компоненти сирної тарілки, то в якості соусів можуть використовуватись: мед, джем-соус, фруктовий конфітюр. Рекомендується також не обмежуватись одним, а доповнити сирне асорті двома соусами (пікантним і солодким).

На delikatto.com.ua в асортименті є також різні варіанти готових соусів, які можна підібрати до улюблених продуктів. Також рекомендується спробувати різні сорти європейських сирів, які навіть без інших продуктів дивують своїми смаковими особливостями.

Песто соус готується на основі базиліка, сиру, оливкової олії і інших інгредієнтів. Смак – освіжаючий пряний. Цей соус подають до пасти, тортильї, рибних і м'ясних страв.
Шрірача ідеально доповнює локшину. Від більшості гострих соусів шрірача відрізняється характерним солодкуватим присмаком. Готується на основі червоного перцю чилі, цукру, солі, часнику та оцту.

Соєвий соус ідеально доповнює страви з рису. Відрізняється пряним, солоновато-кислим смаком.
Кимчи відрізняється гострим і пекучо-пряним смаком. Використовується під час приготування різних страв з рису.
Устричний продукт створений на основі устриць. Солонувата суміш гарно поєднується з рисом.

Класичний соєвий соус з пряним і солоновато-кислим смаком.
Теріяки з солодко-солоним смаком і гостринкою.
Унаги, ще більш солодший за теріяки, соус створений на основі соєвого соусу.
Кимчи з гострим і пекучо-пряним смаком також використовується для суші, сашимі, ролів.

Барбекю – соус на основі томатів з додаванням ароматних овочів і прянощів. Смак – помірно гострий з кислинкою. Ідеальний варіант для м'яса-гриль.
Перцевий соус, основним інгредієнтом якого є перець, дуже добре підходить до м'ясних страв, перш за все до стейків. Смак варіюється від гострого до пекучо-гострого.
Часникова суміш з гостро-пряним смаком чудово доповнює м'ясні страви.
Гранатовий соус готується на основі гранатового соку. Має кисло-солодкий смак. Гранатову суміш подають до страв з м'яса і птиці.
Хойсін (варіація китайського барбекю) готується з соєвої пасти, оцту, цукру, часнику, суміші спецій, рису та кунжутної олії. Має пряно-солодкуватий смак з нотками диму та меду. Використовується насамперед як маринад для м'яса.

Каррі – порошкоподібна індійська приправа, приготована на основі куркуми. Смак – пекучий. Оптимальний вибір для страв з курки і баранини, тушкованих овочів, бобів, рису.
Чилі соуси виготовляються на основі червоного гострого перцю з додаванням спецій. Гостра або солодко-гостра суміш ідеально доповнює птицю.
Теріякі готується на основі соєвого соусу з додаванням спецій, цукру, меду та інших компонентів. У смаку відчувається солодкість, солоність і гострота. Чудово поєднується з м'ясом курятини.
Хойсин після термічної обробки застигає блискучою скоринкою, тому ідеально підходить для качки по-пекінськи.

Унаги створений на основі соєвого соусу містить більше цукру ніж теріякі. Солодкий унаги подають виключно до страв з риби, в тому числі суші і ролів з вугром.
Вустерський соус з анчоусів, оцту, патоки та спецій чудово відтіняє рибні страви. Смак – кисло-солодкий з відчутною гостринкою.

Бальзамічний чудово поєднується з овчами, тому часто використовується для заправки салатів.
Соус Цезар готується на основі яйцепродуктів і оливкової олії. Відрізняється пряним смаком. Застосовується в якості заправки до однойменного салату.
Майонез – соус, основними інгредієнтами якого є рослинна олія і яєчні продукти. Найчастіше використовується для заправки салатів.

Кимчи з пасти кочхуджан використовується для приготування однойменного супу. Має гострий, пекучо-пряний смак.
Вустерський, приготований на основі анчоусів, з кисло-солодким присмаком і гостринкою використовуються і для супів.
Том Ям - це неодмінний інгредієнт однойменного супу.

Табаско - існує кілька різновидів різного ступеня пекучості - від солодко-гострого до хабанеро (2500-8000 SHU).
Шрірача (2200 SHU) має баланс гострого та солодкого з сіллю.

Бальзамічний соус на основі бальзамічного оцту характеризується кисло-солодким смаком з виноградними відтінками і фруктовим ароматом. Добре поєднується з м'ясними та рибними стравами, фруктами і овочами. Служить в якості інгредієнта соусів, салатних заправок і маринадів.
Песто соус готується на основі базиліка, сиру, оливкової олії і інших інгредієнтів. Смак – освіжаючий пряний. Цей соус подають до пасти, тортильї, рибних і м'ясних страв.
Соєвий – азіатський соус на основі соєвих бобів. Відрізняється пряним, солоновато-кислим смаком. Підходить до м'ясних страв, локшини, рису, морепродуктів, салатів.
Часниковий – приготовлений на основі часнику. Має гострий смак. Часниковий соус – універсальний продукт, який подається до м'ясних і рибних страв, курки і овочам-гриль, пасті.
Фруктовий – виготовлений на основі яблук, ананасів та інших фруктів. Характеризується солодко-гострим або солодким смаком. Ця приправа поєднується з м'ясними стравами, куркою, індичкою, дичиною. Деякі різновиди фруктового соусу підкреслюють смак десертів – млинців, пудингів, сирників.
Чилі – виготовлений на основі червоного гострого перцю з додаванням часнику, солі, цукру та інших інгредієнтів. Відрізняється концентрованим гострим або солодко-гострим смаком. Чилі чудово підходить до м'яса і птиці, овочевих і рибних страв. Також використовується при готуванні супів.
Теріякі створюється в результаті змішування соєвого соусу, спецій, цукру, меду. У смаку відчувається солодкість, солоність і гострота. Чудово поєднується з птицею, м'ясними і овочевими стравами. Подається до суші і ролів.
Вустерський соус готується з анчоусів, оцту, патоки, спецій. Смак – кисло-солодкий з відчутною гостринкою. Чудово підходить до м'ясних і рибних страв, супів, салатів.
Устричний – азіатський соус на основі устриць. Має солонуватий смак, але без «рибного» присмаку. Підходить до м'яса, птиці, овочів, морепродуктів, рису.
Шрірача використовується в гарнірах - локшині та рисі. Відмінно підходить як добавка до готового м'яса. Дуже добре поєднується з морепродуктами: креветками, мідіями та ін.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність. Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу, безпечної та оптимальної роботи сайту. Детальніше на сторінці Політика конфіденційності.

,