Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
Каталог
0

Солодощі

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожчі за назвою
Відображення:

Солодощі з Європи, Іспанії, Італії та інших країн

В інтернет магазині delikatto.com.ua зібрані не тільки сирні та м'ясні делікатеси, але також і елітні солодощі. Ласуни можуть тут придбати інжир в шоколаді і з червоним вином, пахлаву з фісташками, шоколадні цукерки та інші товари. Свіжі та якісні солодощі поставляються з Європи, Італії, Іспанії, Туреччини та інших країн.

На Delikatto покупці можуть підібрати всі бажані делікатеси та оформити зручну доставку додому в Києві, Харкові, Львові, Одесі та інших містах. Іспанські, італійські, японські та європейські солодощі тепер можна купити і в Україні. Також зверніть увагу на подарункові набори. Елітні сорти сирів, вишукані вина та інший алкоголь в комплекті з солодощами купувати вигідніше.

Якщо мова йде про перекус вдома, то чудовим варіантом стануть тости з шоколадними та горіховими пастами (поживний та смачний продукт, який швидко втамує голод). Горіхові суміші в поєднанні з сухофруктами - корисні ласощі, які додають енергії. Хрумка та соковита пахлава з Туреччини разом з чашечкою кави чи чаю надовго позбавлять голоду.
Для перекусу на вулиці чудово підійде плитка з якісного шоколаду, батончики Kinder, які обгорнуті в індивідуальні упаковки, печиво та вафлі, тістечка мочі та мармелад.

Дівчатка і хлопчики дуже полюбляють желейні цукерки, особливо Haribo дивує своїм асортиментом кольорових та фігурних желейок з фруктового соку. Також діти обожнюють різні ласощі Kinder, які насичені молоком, маршмелоу, які є аналогом зефіру, а також мармелад з фруктового соку. Карамельні іриски Woogie порадують діток, особливо з бідоном-скарбичкою.
До особливо корисних дитячих солодощів відносяться сухфрукти, висушені без додавання цукру. Манго, диня, ананас і кокос - навіть звучить дуже апатитно. Запропонуйте дитині перекусити подушечками з шоколадними кульками, які заливаються молоком - ніхто встояти не може.

Для смачного та поживного шкільного перекусу підійдуть сухофрукти, печиво та вафлі. Діти люблять похрумтіти горішки, тому можна обрати їх різні асорті суміші.

Звісно ж для подарунку краще обрати продукцію з гарною та святковою упаковкою, наприклад, печиво чи цукерки в металевій коробці, картонній коробці з ясркравим принтом, подарункові бокси. Виробники Reber, Anthon Berg, Ferrero Rocher завжди приділяють увагу зовнішньому виду продукції. Також рекомендується звернути увагу на продукти з асорті вмістом, оскільки складно вгадати смаки, які стануть довподоби. Гарною ідеєю для подарунку можуть стати цукерки з передбаченнями, або наповненні елітними міцними напоями.
Адвент календарі, особливо підходять на новорічні свята, але також даруються і протягом року. Кожний смаколик захований за дверцяткою і щодня потрібно відривати по одній. В адвент-календарі в основному 24 віконечка, за якими сховане асорті.

Романтичну атмосферу допоможуть створити вишукані шоколадні цукерки і краще обрати асорті, що додасть цікавості яка ж наступна. Цукерки з шоколаду найчастіше мають начинку праліне, марципанову, з міцними алкогольними напоями. Зверніть увагу також на неповторні Ферерро Роше, трюфелі, рахат-лукум, цукерки з передбаченнями.
Гарно підходить для романтичної вечері турецька пахлава, яка хрумка та соковита водночас. Можна обрати різні смаки: з фісташками, шоколадні, з волоським горіхом і інші.

Звісно всі звикли до шоколадок, цукерок та льодяників, драже та мармеладу. На що ж звернути увагу, якщо хочеться здивувати когось, або самому скуштувати щось незвичне?
- Набір цукерок Moritz у виді бурулі - перед вживанням їх необхідно помістити в холодильник. Вони будуть танути в роті, створюючи легке відчуття холодку.
- Желейні бургери - складаються з шарів зефіру та фруктового желе. Вони створені у вигляді дуже реалістичних бургерів.
- Шоколадні пасти з драже, крихтами печива Twix чи рисовими кольоровими кульками.
- Цукерки Baci з передбаченнями - унікальний склад солодощів чудово доповнять цікаві записки.
- Марципанові цукерки Reber багатошарові, тому їх смакові поєднання зачарують.
- Маршмелоу для вогнища - цікаво, смачно та незвично.
- Зефіри-маршмелоу з начинкою - ззовні можуть бути кислі, а всередині солодкі.
- Льодяники з кислим порошком - цікаве поєднання смаків.
- Набір "Зроби сам" дозволяє приготувати унікальні солодощі власноруч.
- Туррон - традиційні іспанські солодощі, які покрити рисовим папером.

Мармелад виготовляється з натурального соку, не містить цукру, але насичений пектином.
Пастила готується з натуральних фруктів, які подрібнюють, перемішують і висушують при низькій температурі.
Гіркий темний шоколад з низьким вмістом цукру.
Гранола - це готові сніданки схожі на мюслі. Може містити мед, фрукти, горіхи та висівки. Оскільки всі інгредієнти граноли сушаться при температурі до 48°С, то в продукті збережені всі корисні вітаміни та мінерали.
Цукерки з фруктів і сухофруктів зберігають корисні мінерали та вітаміни основного інгредієнта.
Солодощі зі стевією (натуральним замінником цукру).
Сухофрукти, цукати та фруктові чіпси, які не містять цукру.
Зефір насичений залізом і фосфором.
Арахісові та горіхові пасти багаті білками, магнієм, фосфором і іншими поживними речовинами.

Головне – баланс і міра. При ненадмірному вживані солодощі не просто можна, але й потрібно їсти. Лише варто обирати смаколики, які не містять цукру, або його там невеликий вміст, а також підійдуть ласощі зі стевією і іншими замінниками цукру.
Обирайте солодощі, які виготовляються на основі фруктів, їх соку, сухофруктів і горіхів. Вони будуть корисними для організму і дуже приємними для смакових рецепторів. Також шоколад з високим вмістом какао (від 80%) майже не містить цукру, від цього він має гірковатий присмак, але допомагає справлятись зі стресом і перевтомою.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність. Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу, безпечної та оптимальної роботи сайту. Детальніше на сторінці Політика конфіденційності.

,