Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
Каталог
0
Характеристики
Вид шоколадки
Вид горіхів фундук/лісовий горіх
Вид шоколаду молочний
Тип шоколаду плитка
Добавки горіхи
Особливість без глютену
Вага 150 г
Країна виробник Італія
Схожі товари шоколадна плитка

Шоколад молочний з фундуком la Luisa 150г, Італія

Артикул id_898
В наявності
109.00 грн/уп.
129.00 грн/уп.
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
уп.

Італійський молочний шоколад з цільним фундуком La Luisa Gran Nocciolato al Latte виготовляється по найвищих стандартах якості та по традиційній рецептурі. Молочний шоколад відрізняється від темного додаванням сухого молока, яке і надає йому молочного смаку і меншого вмісту какао. Шоколадка з цілими підсмаженими лісовими горіхами (20%) смачно хрумтить, а потім тане у роті.
Вміст какао - не менше 30%. Не містить глютену.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Самовивіз з нашого складу в Києві (Софіївська Борщагівка) — безкоштовно.

«Новою поштою» по Україні — вартість за тарифами перевізника. При замовлені продукції від 3000 грн - доставка безкоштовно (на одну адресу).

Кур'єром «Нової пошти» — вартість за тарифами перевізника.

Відправка на таксі по Києву.

Більше інформації про доставку

Доступна послуга кортадора

  • через платіжну онлайн систему LiqPay (Visa, Mastercard, Privat24);
  • безготівковий розрахунок (реквізити для оплати надаються менеджером після підтвердження замовлення);
  • наложеним платежем Нової Пошти (з передплатою частковою);
  • готівкою при отриманні замовлення (діє при самовивозі).

Мінімальна сума замовлення - 399 грн.

У разі придбання споживачем непридатного харчового продукту продавець зобов'язаний замінити його на харчовий продукт, який є придатним до споживання, або повернути споживачеві сплачені ним кошти.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність. Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу, безпечної та оптимальної роботи сайту. Детальніше на сторінці Політика конфіденційності.