Кількість
|
Вартість
|
||
|
Характеристики
Вид | цукерки |
---|---|
Вид горіхів | мигдаль, фісташки |
Вид шоколаду | чорний/темний |
Тип цукерок | марципан |
Добавки | горіхи, марципан |
Особливість | з начинкою |
Вага | 300 г |
Упаковка | коробка, пластикова |
Країна виробник | Австрія |
Схожі товари | цукерки з марципаном |
Цукерки з мигдально-фісташковим марципаном Mirabell Mozartkugeln, скинька 300г, Австрія
Артикул
id_354
Немає в наявності
229.00 грн/уп.
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
додати товар до списку очікувань
Цукерки з мигдально-фісташковим марципаном Mirabell Mozartkugeln - це вишукані солодощі. Справжні зальцбурзькі кульки Моцарт від Mirabell пропонують унікальний смак і спокушають ядром з фісташкового марципану, покритого темним і світлим кремом праліне, а також покриті гірко-солодким шоколадом. Продукція приготована за оригінальним рецептом.
Ще в 1890 році (приблизно через 100 років після того, як неймовірно обдарований композитор В. А. Моцарт жив і працював) майстер-кондитер з Зальцбурга Пауль Фюрст розробив Mozartkugel. Він почав з формування маленьких кульок з марципану, які він покрив кремом з праліне, перш ніж наколоти їх на маленькі дерев'яні палички. Після цього він занурив ці кульки в теплий солодко-гіркий шоколад до тих пір, поки вони не покрилися рівним шаром шоколаду. Так народився моцарткугель.
Заснована в 1897 році Rajsigl-Süßwarenfabrik (пізніше названа Mirabell) налагодила ручне виробництво Mozartkugeln. А в 1960 році через великий попит, виробничий процес був перетворений в промислово-автоматизований.
Для виготовлення одної кульки необхідно пройти 14 етапів, реалізація яких займає 2,5 години.
Ще в 1890 році (приблизно через 100 років після того, як неймовірно обдарований композитор В. А. Моцарт жив і працював) майстер-кондитер з Зальцбурга Пауль Фюрст розробив Mozartkugel. Він почав з формування маленьких кульок з марципану, які він покрив кремом з праліне, перш ніж наколоти їх на маленькі дерев'яні палички. Після цього він занурив ці кульки в теплий солодко-гіркий шоколад до тих пір, поки вони не покрилися рівним шаром шоколаду. Так народився моцарткугель.
Заснована в 1897 році Rajsigl-Süßwarenfabrik (пізніше названа Mirabell) налагодила ручне виробництво Mozartkugeln. А в 1960 році через великий попит, виробничий процес був перетворений в промислово-автоматизований.
Для виготовлення одної кульки необхідно пройти 14 етапів, реалізація яких займає 2,5 години.
Самовивіз з нашого складу в Києві (Софіївська Борщагівка) — безкоштовно.
«Новою поштою» по Україні — вартість за тарифами перевізника. При замовлені продукції від 3000 грн - доставка безкоштовно (на одну адресу).
Кур'єром «Нової пошти» — вартість за тарифами перевізника.
Відправка на таксі по Києву.
- через платіжну онлайн систему LiqPay (Visa, Mastercard, Privat24);
- безготівковий розрахунок (реквізити для оплати надаються менеджером після підтвердження замовлення);
- наложеним платежем Нової Пошти (з передплатою частковою);
- готівкою при отриманні замовлення (діє при самовивозі).
Мінімальна сума замовлення - 399 грн.
У разі придбання споживачем непридатного харчового продукту продавець зобов'язаний замінити його на харчовий продукт, який є придатним до споживання, або повернути споживачеві сплачені ним кошти.