Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
Каталог
0
Характеристики
Вид сир
Тип сиру напівтвердий
Вид молока коров'ячий
Витримка 40 днів
Фасовка вагові шматки
Упаковка вакуумна упаковка
Країна виробник Італія
Важливо Вказана ціна за 100 г! Оскільки вага шматка може коливатися, то сума замовлення буде більша.
Схожі товари сир напівтвердий

Авторський сир ручної роботи Fior di Pascolo, Італія

Артикул id_340
Немає в наявності
79.90 грн/100 г
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань

Вага шматків - 250-350 г.

Італійський сир Fior di Pascolo виготовляється вручну з коров’ячого молока. Дозріває близько 40 днів. Має вершковий смак з солодким присмаком, ніжний аромат, солом’яно-жовтий колір, крупні отвори.
Напівтвердий сир Фьор Ді Пасколо гарно смакує на бутерброді, з кавою, чаєм і іншими напоями. Чудово поєднується з медом, горіхами, сухофруктами. Сир просто тане у роті.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Самовивіз з нашого складу в Києві (Софіївська Борщагівка) — безкоштовно.

«Новою поштою» по Україні — вартість за тарифами перевізника. При замовлені продукції від 3000 грн - доставка безкоштовно (на одну адресу).

Кур'єром «Нової пошти» — вартість за тарифами перевізника.

Відправка на таксі по Києву.

Більше інформації про доставку

Доступна послуга кортадора

  • через платіжну онлайн систему LiqPay (Visa, Mastercard, Privat24);
  • безготівковий розрахунок (реквізити для оплати надаються менеджером після підтвердження замовлення);
  • наложеним платежем Нової Пошти (з передплатою частковою);
  • готівкою при отриманні замовлення (діє при самовивозі).

Мінімальна сума замовлення - 399 грн.

У разі придбання споживачем непридатного харчового продукту продавець зобов'язаний замінити його на харчовий продукт, який є придатним до споживання, або повернути споживачеві сплачені ним кошти.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність. Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу, безпечної та оптимальної роботи сайту. Детальніше на сторінці Політика конфіденційності.