Авторський сир ручної роботи Fior di Pascolo Італія
id_340
59,90
грн.
грн.
Купити
Ціна за 100г. Вага шматків - 250-350 г.
Італійський сир Fior di Pascolo виготовляється вручну з коров’ячого молока. Дозріває близько 40 днів. Має вершковий смак з солодким присмаком, ніжний аромат, солом’яно-жовтий колір, крупні отвори. Напівтвердий сир Фьор Ді Пасколо гарно смакує на бутерброді, з кавою, чаєм і іншими напоями. Чудово поєднується з медом, горіхами, сухофруктами. Сир просто тане у роті.
Вид молока: коров'ячий
Тип: напівтвердий
Країна виробник: Італія
Важливо: Вказана ціна за 100 г! Оскільки вага шматка може коливатися (250-350г), то сума замовлення буде більша.
Рекомендується спробувати
Click to order
Total:
Вказана інформація буде використана для відправлення замовлення через Нову Пошту