Сир Пармезан Parmigiano Reggiano 16 місяців 0,8-1 кг, Італія

id_356
539,00
грн.
Ціна за 1 кг.
Вага шматків - 800г-1кг.

Італійський сир пармезан Parmigiano Reggiano виготовляється з коров’ячого молока. Головки дозрівають протягом 16 місяців.
Виробництво Parmigiano Reggiano проводиться виключно в провінціях Парма, Реджо-Емілія, Модена, Болонья зліва від річки Рено і Мантуя праворуч від річки По: тут зосереджені ферми, де корів годують кормами, виробленими на цій території. Годування тварин здійснюється відповідно до правил, які забороняють використання силосованих кормів, ферментованих продуктів і борошна тваринного походження.
Пармезан гарно смакує як самостійний продукт, але також його часто додають під час приготування різноманітних страв (піци, салати, холодні та гарячі закуски, соуси, суфле). Спробуйте додати сир до равіолі, пасти, лазаньї, запечених овочів, крем супів.

Вид: Пармезан

Вид молока: коров'ячий

Витримка: 16 місяців

Країна виробник: Італія

Важливо: Вказана ціна за 1 кг! Оскільки остаточна вага шматка може відрізнятися на декілька десятків грам, то сума замовлення може бути більше чи менше.

Рекомендується спробувати
Click to order
Total: 
Ваше імя
Ваше призвіще
Ваш телефон
Доставка
Місто
Відділення Нової Пошти
Адреса для курєрської доставки (Нова Пошта)
Payment method
Вказана інформація буде використана для відправлення замовлення через Нову Пошту

Я погоджуюсь з Політикою конфіденційності