Кількість
|
Вартість
|
||
|
Вага шматків - 250-350 г.
Сир Tartufo виготовляється з коров'ячого та частково овечого молока з додаванням чорного трюфеля на невеликій фермі. Натуральний продукт пресується та дозріває протягом 4-12 тижнів.
Молодий сир Тартуфо має вершковий ніжний смак, ніжну консистенцію, а також вишуканий і тонкий аромат (нотки коливаються від мускусу, горіхів і вологого підліску до опалого листя, моху і квіток).
Делікатес підходить до червоного та білого вина. Гарно смакує з джемами, медом і фруктами (яблуками, грушею, виноградом, сливами, абрикосами). Також голландський сир можна додавати під час приготування страв, наприклад, різотто. Рекомендується достати з холодильника за годину до смакування.