Сир пармезан Parmigiano Reggiano DOP витримка 30 місяців 235 г, Італія

Parmigiano Reggiano
id_180
214,00
грн.
Ціна за упаковку 235 г.

Неперевершена класика. Італійський твердий сир виготовляється з коров'ячого молока (для виробництва одного шматочка сиру (250г) потрібно 4 літри молока). Дозріває пармезан протягом 30 місяців. Консистенція дуже щільна, структура - крихка. Пармезан гострий насичений смак і глибокий аромат.
Температура зберігання від +4 до +8 С. Після відкриття вжити протягом 10 днів. Парміджано Реджано дуже добре поєднується з напоями, фруктами (виноградом, грушею), ягідними соками, бальзамічним оцтом і медом. Сир може додаватись і під час приготування соусів, салатів, супів і інших гарячих страв.

Вид: Пармезан

Тип: твердий

Вид молока: коров'ячий

Витримка: 30 місяців

Країна виробник: Італія

Вага: 235 г

Також доступні товари
Click to order
Total: 
Ваше імя
Ваше призвіще
Ваш телефон
Доставка
Місто
Відділення Нової Пошти
Адреса для курєрської доставки (Нова Пошта)
Payment method
Вказана інформація буде використана для відправлення замовлення через Нову Пошту

Я погоджуюсь з Політикою конфіденційності