Кількість
|
Вартість
|
||
|
Червоний лестерський чеддер WYKE Red Leicester Cheese виготовляється з цільного молока. Сировина двічі перемелюється, щоб надати більш розсипчасту текстуру та характерний кремовий повний смак. Сир буде мати тверду і злегка відкриту текстуру, яка тане в роті. Під час дозрівання продукт трохи висихає, підвищується кислотність і консистенція стає більш пухкою.
Англійський чеддер відрізняється кремово-горіховим смаком із злегкою кислинкою. Не буде мати сторонніх запахів. Твердий сир має легкий червоний (мандариновий) відтінок.
Ред Лестер добре плавиться, ним посипають печену картоплю, смакують з тостами, використовують як начинку для пирогів або на сирній тарілці.
![]() |
Цікаві факти
|
![]() |
Про виробника
Wyke Farms — це сімейна компанія з виробництва сиру та масла, розташована в графстві Сомерсет, Англія. Заснована Джоном Клотієром, компанія є найбільшим незалежним виробником сиру у Великобританії. Історія Wyke Farms налічує понад 200 років, протягом яких сім'я Клотієрів займалася сільським господарством у Сомерсеті. Оригінальний рецепт сиру був створений Айві Клотієр (1908–1987) як хобі, використовуючи молоко від корів її чоловіка. З часом рецепт здобув популярність у місцевих громадах, і Айві почала закуповувати молоко в інших фермерів. Її сири отримали численні нагороди, починаючи з 1952 року, і цей рецепт досі використовується у виробництві.
Сьогодні Wyke Farms виробляє понад 18 000 тонн чеддера на рік, постачаючи продукцію більш ніж у 150 країн світу. |