Швейцарський напівтвердий сир Tete de Moine зі скоринкою виготовляється з коров’ячого молока. "Голова монаха" дозріває впродовж кількох місяців. Сир має неперевершений та насичений смак. Структура серцевини ніжна та легко тане в роті. Сир найкраще розкриває свій смак при тонкій нарізці ножем-жироль з круговим типом нарізки. Таким чином сир нарізується на тонесенькі шматочки, які нагадують квіточки зовні. Нарізати тет-де-муан трояндочками найкраще в охолодженому вигляді.
Країна виробник: Швейцарія
Тип сиру: напівтвердий
Вид молока: коров'ячий
Важливо: Вказана ціна за 100 г! Оскільки вага шматка може коливатися (400-480г), то сума замовлення буде більша.
Вид сиру: Голова монаха
Також доступні товари
Click to order
Total:
Вказана інформація буде використана для відправлення замовлення через Нову Пошту