Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ціна за упаковку 200 г.
Французький сир Fondant du Vivarois виготовляється з пастеризованого коров’ячого молока. У процесі виробництва цього продукта використовується унікальна технологія ультрафільтрації, розроблена Жаном-Клодом Гільотеа в 1981 році. Його мета – видалити надлишки води з молока, в той же час зберігаючи поживні речовини та мінерали. Цей етап замінює фазу зціджування, яка традиційно використовується в сироварінні. Технологія ультрафільтрації передбачає, що сир особливо поживний, шовковистої текстури та вершкового ніжного смаку.
М’який сир покритий хрусткою скоринкою з білою пліснявою. Всередині має надзвичайно гладку кремову текстуру. Делікатес, який тане в роті.
Гарно смакує з хрустким хлібом, крекерами, фруктами, горіхами, печивом, салатами, закусками та білим солодким вином.