Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
Каталог
0

Сири

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожчі за назвою
Відображення:

Сири з Європи, Італії, Іспанії та інших країн

В інтернет магазині вишуканих делікатесів delikatto.com.ua покупцям представлені також і елітні сорти сирів. Продукція буде цікава і за смаком, як для гурманів, так і просто любителів смачно поїсти. В сирній крамниці є овечий сир з квітами або з трюфелем, чеддер вінтаж, манчего, козячий в червоному вині та інші види. Можна доглянути окремо даний делікатес або ж в наборі різними продуктами.

На Delikatto зібрана продукція з Європи, Іспанії, Італії та інших країн світу. Італійські та інші елітні сорти сирів поставляються невеликими партіями, тому не встигають залежуватися на складі. Замовляйте з сирного розділу нашого магазину свіжу та якісну продукцію з швидкою доставкою в Київ, Харків, Одесу, Львів та інші міста України. Також зверніть увагу на м'ясні делікатеси, добірний хамон, фует і вишукані алкогольні напої, які до того ж відмінно поєднуються з товарами з даного розділу.

Сир чудово поєднується з фруктами, овочами, вином, джемами та медом, горіхами, оливками. Серед овочів можна виділити помідори, огірки, редис.
З м'якими сортами добре поєднуються соковиті яблука, інжир та диня, слабосолона риба.
Сир з білою пліснявою скоринкою ідеально гармонує з джемом, некислі яблука та персики, груші, інжир і шампанське. Сорти з блакитною їстівною цвіллю доповнять виноград, мед, полуниця і горіхи.
Сири, які мають легкий та ненав'язливий смак (рікотта, моцарелла), чудово смакують з сухофруктами (фініки, курага, чорнослив, інжир або в'ялена журавлина).
Тверді витримані сорти (пармезан, грана падано, едам) найчастіше мають горіховий післясмак, тому чудово поєднаються з фундуком, мигдалем, грецьким горіхом.

В центрі можна розмістити одну або кілька маленьких мисочок з медом, варенням чи конфітюром. Після того як розмістили сирні шматочки, по них можна розсипати невелику кількість горіхової суміші (грецькі, мигдаль, кеш'ю, пекан, фундук) та ягоди (виноград, полуниця, вишня, лохина).
Також на сирну тарілку можна доповнити крекерами, оливками та помідорами черрі. Ще можна декорувати сирну нарізку полуницею, шматочками дині, груші та волоськими горіхами.

Зрілі тверді сири - міцне червоне вино, десертне біле та витримане шампанське ламбруско.
Молоді тверді сири - легке червоне вино з фруктовими відтінками, помірно-солодке біле.
М'які та напівтверді сорти доповнить ігристе вино. З камамбер, брі, шевре поєднуються просекко та брют.
До пива можна подати чеддер, моцарелу, проволоне та рікоту. Брі та інші делікатеси з пліснявою смакуйте зі світлими сортами пива, гауда та пармезан - з темними, горгондзолу з портером.

Приготуйте швидку закуску у вигляді канапе чи невеликих бутербродів з крекерів і м'якого сиру, а також напівтвердих сирів і оливок. Дуже популярна закуска з вершкового сиру, слабосолоної риби чи ікри, а також хрусткого багету чи млинців.
Натертим пармезаном доповнюють пасту, чеддер ідеально підходить для піци та чізбурерів.
Сиром удосконалюють смак пирогів, хлібні палички, закуски з баклажанів, соуси, омлет, кіш, м'ясні рулети. Неможливо уявити без сиру: хачапурі, сирний суп, суфле та запіканки, салати, суші, м'ясо по французьки та інші страви.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність. Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу, безпечної та оптимальної роботи сайту. Детальніше на сторінці Політика конфіденційності.

,