Кількість
|
Вартість
|
||
|
Італійський сир Italiamo Pecorino Sardo Maturo DOP виготовляється виключно з овечого молока. Витримується делікатес мінімум 60 днів. Після дозрівання твердий сир набуває насичений, гострий та особливий пряний присмак, зернисту консистенцію.
Зрілий сардинський пекоріно гарно смакує з медом, фруктами, волоськими горіхами. Також сир овечий Пекоріно можна додавати до пасти, пельменів, в пироги. Продукція у італійців часто служить альтернативою пармезану при приготуванні різних страв.
Pecorino Sardo також добре засвоюється, особливо в зрілі сорти, тому що під час дозрівання тваринні білки фракціонують, стаючи більш засвоюваними людським організмом. Сир з низьким вмістом солі і високим вмістом протеїну забезпечує організм усім необхідним для росту і підтримки м'язової маси. До речі, науково доведено, що жирні кислоти Омега 3 і Омега 6 (більш відомі як CLA), якими багатий пекоріно, володіють не тільки високими поживними, але і терапевтичними властивостями.