Французький сир Fol Epi (хлібна кірочка) виготовляється з коров’ячого молока. Після дозрівання непресовані головки покриваються пшеничною мукою, яку потім обсмажують до золотистого кольору. Сирна головка має незвичну округлу форму, яка нагадує буханець хліба, з рельєфним малюнком у вигляді колосків. Делікатес має горіхово-фруктовий приємний смак, рум’яну підсмажену скоринку та легкий пшеничний аромат. Кремова текстура та великі дірочки характерні для нього. Напівтвердий сир Фоль Епі гарно смакує з хлібом, фруктами, салатами та різними напоями.
Вид молока: коров'ячий
Жирність: 50%
Тип: напівтвердий
Країна виробник: Франція
Важливо: Вказана ціна за 100 г! Оскільки вага шматка може коливатися (150-200г), то сума замовлення буде більша.
Рекомендується спробувати
Click to order
Total:
Вказана інформація буде використана для відправлення замовлення через Нову Пошту