Сир Milbona Fontal виготовляється з цільного коров'ячого молока. Після пресування та формування головок їх занурюють в солону воду на 12 годин, щоб сир отримав солонуватий присмак і міг довгий час зберігатись. Далі головки відправляються дозрівати на 3-6 місяців. Сир Фонталь дуже схожий на інший італійський сорт Фонтіна, але має злегка м’якішу консистенцію, через менший термін дозрівання. Має ніжний смак з легкими солодкими та солоними нотками. У нього масляниста жовта м'якоть з рівномірно розташованими невеликими очками. Сирний делікатес - універсальний, оскільки гарно підходить до сирної тарілки, а також має здатність плавитися при нагріванні до стану кремоподібної маси. Через це його часто додають під час приготування гарячих страв (піци, пасти, густі супи). Також використовується в холодних закусках (бутерброди, салати, брускети). Гарно смакує з каліфорнійським шардоне, піно блан, бургундським вином.
Вид: Фонталь
Вид молока: коров'ячий
Особливість: без лактози
Країна виробник: Німеччина
Вага: 400 г
Рекомендується спробувати
Click to order
Total:
Вказана інформація буде використана для відправлення замовлення через Нову Пошту