Кількість
|
Вартість
|
||
|
Вага шматків - 250-350 г.
Голландський сир Goat Cheese Tartufo Truffle виготовляється з козячого молока з додаванням чорного трюфелю. Дозрівають головки в середньому 8 тижнів. За цей час сир достатньо насичується смаком і ароматом трюфелю.
Той, хто любить козячий сир, знає, що у цього виду делікатесу є безліч позитивних якостей. Ті, хто любить трюфелі, знають, що цей винятковий інгредієнт може зробити продукт ще краще. Тартуфо об'єднує ці дві складові та створює неперевершений делікатес.
Tartufo універсальний у використанні і часто дає саме це смачне доповнення, яке необхідно. Звичайно, цей сир чудово підходить для тостів і бутербродів, але його також додають під час запікання та приготування різних страв. Можна натерти трюфельний козячий сир і посипати ним страву з макаронів, щоб додати їм неперевершений вершковий смак. Один тільки запах почитає пробуджувати апетит. Також можна подати на стіл з соусом і фруктами (яблуками, грушами, виноградом). Сиром козиним Тартуфо можна насолоджуватися часто і довго.