Кількість
|
Вартість
|
||
|
Китайський чай Шу Пуер з мандарином залишає яскраві враження. Сировина вбирає фруктово-цитрусовий аромат і наповнюється дивовижною гармонією смакових нот та тонів. Класичний смак Пуера із землисто-деревними нотками чудово поєднується з відтінками мандарину.
Кілька рекомендацій по заварюванню:
- чайні листя спочатку необхідно промити гарячою водою. Для цього необхідно залити чай окропом і через кілька секунд злити;
- 5-7 г заварки заливаємо 150 мл води з температурою 80-90 градусів;
- заварювати від 30 секунд до 2 хвилин (залежно від бажаної міцності напою);
- чай можна заварювати до 5-6 разів, але при кожному наступному настоюванні час потрібно збільшувати на 10-30 сек;
- пити пуер потрібно лише свіжим.