Click to order
Total: 
Ваше імя
Ваше призвіще
Ваш телефон
Доставка
Місто
Відділення Нової Пошти
Адреса для курєрської доставки (Нова Пошта)
Payment method
Вказана інформація буде використана для відправлення замовлення через Нову Пошту

Я погоджуюсь з Політикою конфіденційності

З чим їсти хамон?

Іспанський національний продукт, сировялений хамон, вже завойовує серця українців. Смачний та ароматний м'ясний делікатес смачний сам по собі, але в поєднанні з певними продуктами його смак розкривається ще більше.
Знижки на великий асортимент продукції
Апетитні знижки (до -55%) на м'ясні делікатеси, сири, солодощі та інші смаколики.
З чим же їдять хамон знавці? Сировялений продукт ідеально поєднується з динею, маслинами та оливками, солодкими помідорами. Також чудово смакує з ананасом та виноградом, грушею та полуницею, персиками та інжиром. Гурмани, які гарно розуміються на елітних сирах, одночасно їдять солонувате м'ясо з козячим, овечим чи блакитним сиром. Також відмічається поєднання шматочків мяса з фета, м'яким сиром з базиліком.

Якщо планується романтичний вечір, то достатньо і мармурової нарізки з хорошим червоним і сухим вином та фруктами. З інших алкогольних напоїв також можна обрати херес чи відбірне пиво, сидр чи вермут.
М'ясний делікатес хамон
М'ясний делікатес
Якщо ж готуєтесь до посиденьок в великій компанії, то можна подати багети з шматочками хамона, або додати до страви з баклажанів, кабачків, цукіні, стручкової квасолі, картоплі, цвітної капусти. За допомогою хамона можна урізноманітнити такі страви, як пасту, суп (особливо холодний гаспачо), салат, омлет. До речі, коли залишиться одна кістка – зваріть на ній суп.
Можна виділити ще такі поєднання продуктів:

- свіжий хрусткий хліб натерти солодкими томатами і оливковою олією, а зверху покласти тонкі скибочки хамона Іберіко;
- змішати рукколу або листя салату з тертим пармезаном, скибочками інжиру, хамона і полити заправкою (оливкова олія, сіль, перець і бальзамік);
- слайси м'яса, зелень салату, огірок і груша, а в якості заправки оливкова олія, сіль і кілька крапель соку лимона;
- з'єднати листя зеленого салату, руколу, томати черрі, родзинки, волоські горіхи, м'ясні скибочки і диню, а також заправку з оливкової олії, солі і бальзамічного оцту.