Які корисні якості має продукт?Натуральна та органічна італійська шинка являється джерелом білків, які є одним із основних будівельних матеріалів для створення тканин, а також у великій кількості забезпечують організм енергією. Також м'ясо передає організму корисні амінокислоти, вітаміни (В1, В6, В12, Е, РР), фолієву кислоту, цинк, мідь, селен, залізо, калій і фосфор. При розумно споживанню продукту, покращується робота серцево-судинної, статевої і нервової системи, імунітету та кровотворення. Поліпшується стан зубів, шкіри та волосся.
З чим їсти прошутто?Якщо ви придбали
delikatto.com.ua цей товар і не знаєте з якими продуктами його поєднувати, то все дуже просто... Звісно шинку можна вживати як самостійно, так і додавати до різних страв. Гарно смакує з білим напівсолодким вином, або пивом. Скуштуйте в'ялений делікатес с динею, інжиром, виноградом та іншими фруктами, оливками та сирами, спаржею та зеленим горошком. Не рекомендується піддавати м'ясо тривалій термічній обробці, адже воно стає жорсткішим і сухішим. Шматочки краще додавати в кінці приготування супів, салатів, соусів, пасти або ж обгортати м'ясними скибочками хлібні палочки. Можна поєднати в одній тарілці шинку, зелений салат, пармезан і оливкову олію.
Нарізати рекомендується продукцію перед самим вживанням, адже скибочки швидко пересушуються.
Варто відмітити, що прошутто в Італії, виготовлене за традиційними рецептурами, має відмітку якості DOP. Показник охорони продуктів Denominazione di Origine Protetta (Назва з захищеним походженням) надається товарам, після суворого контролю виготовлення, починаючи від отримання сировини і закінчуючи виходом на ринок. Така продукція виготовляється тільки в конкретно вказаному місці, оскільки саме сукупність клімату, довкілля та людських чинників роблять продукт неповторним. Відзнака DOP – сама найвища, але й дуже вимоглива.