Кількість
|
Вартість
|
||
|
Турецькі чорні оливки в'яляться разом з кісточкою. Вони мають неповторний вишуканий смак та аромат, м'ясисту жирну структуру.
Маслини мають лікувальні властивості. Вони багаті вітаміном А, Е, залізом і кальцієм, мононенасиченими жирами, олеїновою кислотою. При регулярному вживані омолоджують і поліпшують зір, тримають в нормі рівень холестерину. Також допомагають у профілактиці серцево-судинних захворювань, знижують ризик розвитку інфаркту, інсульту і стенокардії і хвороб шлунково-кишкового тракту.
В'ялені чорні маслини вживають у їжу як самостійну закуску, додають у сендвічі, салати, піцу, соуси і пасту. Вони підійдуть для багатьох страв.