Коптильня з гідрозатворами 52х30х33,5 см 1,5 мм 14 кг
id_1059
1668,00
грн.
грн.
Замовити
Коптильня призначена для гарячого копчення м'ясних і рибних продуктів в домашніх і польових умовах від зовнішніх джерел тепла: на газових та електроплитах, вогнищах.
Особливістю даної коптильні є те, що вона має кришку "будиночком". За рахунок цього конденсат стікає по кришці в гідрозатвор і не потрапляє на продукти. Коптильня так-же обладнана піддоном для прийому жиру і має два рівня, що дозволяє рівномірно розподіляти продукти для копчення. У комплектацію входить:
коптильня - 1 шт;
кришка-будиночок - 1 шт;
піддон для збирання жиру - 1 шт;
решітка - 2 шт.
Габаритні розміри:
довжина 52 см,
висота 30 см,
ширина 33,5 см.
Розміри коптильної камери:
довжина 47 см,
висота 25 см,
ширина 25 см.
Розміри піддону: 52х28х33,5 см. Товщина металу: 1,5 мм. Вага: 14 кг.
Принцип роботи: На дно коптильні насипаємо тріску, ставимо піддон, викладаємо на решітку продукт, накриваємо кришкою. Заливаємо по периметру кришки воду (так званий гідрозатвор) та ставимо коптильню на вогонь. При використанні в домашніх умовах на штуцер (трубку) можна надягати шланг для відведення диму у витяжку або вікно. Як тільки з коптильні починає йти дим, засікаємо час – процес копчення розпочався!
Рекомендації по часу приготування: • Курячі стегенця 30 - 45 хв. • Курка 60-90 хв. • Сало або реберця 45-60 хв. • Шинка, балик 60-90 хв. • Ковбаски 45-60 хв.
Вид: коптильня
Тип: переносний
Також доступні товари
Click to order
Total:
Вказана інформація буде використана для відправлення замовлення через Нову Пошту