Коптильня з гідрозатворами 46х26х27 см 2 мм 12 кг

id_1060
1668,00
грн.
Коптильня призначена для гарячого копчення м'ясних і рибних продуктів в домашніх і польових умовах від зовнішніх джерел тепла: на газових та електроплитах, вогнищах.

Особливістю даної коптильні є те, що вона має кришку "будиночком". За рахунок цього конденсат стікає по кришці в гідрозатвор і не потрапляє на продукти. Коптильня так-же обладнана піддоном для прийому жиру і має два рівня, що дозволяє рівномірно розподіляти продукти для копчення.
У комплектацію входить:
  • коптильня - 1 шт;
  • кришка-будиночок - 1 шт;
  • піддон для збирання жиру - 1 шт;
  • решітка - 2 шт.

Габаритні розміри:
  • довжина 46 см,
  • висота 26 см,
  • ширина 27 см.
Розміри коптильної камери:
  • довжина 42 см,
  • висота 22 см,
  • ширина 23 см.

Товщина металу: 2 мм.
Вага: 12 кг.

Принцип роботи:
На дно коптильні насипаємо тріску, ставимо піддон, викладаємо на решітку продукт, накриваємо кришкою.
Заливаємо по периметру кришки воду (так званий гідрозатвор) та ставимо коптильню на вогонь. При використанні в домашніх умовах на штуцер (трубку) можна надягати шланг для відведення диму у витяжку або вікно.
Як тільки з коптильні починає йти дим, засікаємо час – процес копчення розпочався!

Рекомендації по часу приготування:
• Курячі стегенця 30 - 45 хв.
• Курка 60-90 хв.
• Сало або реберця 45-60 хв.
• Шинка, балик 60-90 хв.
• Ковбаски 45-60 хв.

Вид: коптильня

Тип: переносний

Також доступні товари
Click to order
Total: 
Ваше імя
Ваше призвіще
Ваш телефон
Доставка
Місто
Відділення Нової Пошти
Адреса для курєрської доставки (Нова Пошта)
Payment method
Вказана інформація буде використана для відправлення замовлення через Нову Пошту

Я погоджуюсь з Політикою конфіденційності