Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
Каталог
0

Чай Матча

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожчі за назвою
Відображення:

Купити зелений чай Матча (порошок з японського чайного листя)

Матча - це японський зелений чай, задля якого молоде листя розтирається на порошок. Напій характеризується природнім солодковатим смаком і апетитним забарвленням. До речі, на delikatto.com.ua можна придбати якісну продукцію з усього світу.

Збирають урожай чайного листя раз на рік. Важливо, що за два тижні до цієї події кущі накриваються, щоб захистити їх від потрапляння сонячних променів. Так листя краще зберігає свіжість та насичене темно-зелене забарвлення. Збирають сировину вручну, сушать та не скручують. Далі його перемелюють у пудроподібний порошок.

Матча містить велику кількість амінокислот, кальцію, заліза та харчових волокон. Також напій забезпечує організм йодом, фтором, вітамінами (С, В, А). При регулярному вживані продукту зміцнюються зуби та кістки, нормалізується метаболізм, міснішає імунітет, перешкоджає виникненню шкірних хвороб та нервових розладів.

Спосіб приготування койча (міцного чаю):
- прогрійте тяван (керамічна або порцелянова чаша для заварювання);
- засипте туди 4г просіяної матчі;
- залийте 50 мл гарячої води (80 градусів);
- повільними рухами перемішайте чай віночком;
- напій повинен вийти густим, тягучим, із насиченою зеленою пінкою зверху.

Спосіб приготування вусу (слабкого чаю):
- прогрійте тяван (керамічна або порцелянова чаша для заварювання);
- засипте туди 2г просіяної матчі;
- залийте 80 мл гарячої води (80 градусів);
- віночком перемішайте чай до утворення невеликої піни, щоб на стінках тявана не залишилося грудок.

Рецептура приготування матча-латте:
- насипте 2г матчі (1/2 чайної ложки) у широку чашу;
- залийте водою, прогрітою до 80°С;
- збийте за допомогою віночка, щоб отримати густу пасту з бульбашками на поверхні;
- можна додати мед, сироп або будь-які підсолоджувачі на ваш смак;
- підготуйте молоко. Підігрійте його до 80°С. оскільки густа стійка пінка - це обов'язкова умова класичного Латте, то рекомендуємо скористатися ручним або автоматичним капучінатором для збивання молока або френч-пресом для отримання піни;
- акуратно введіть у пасту Матчу підготовлене молоко.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність. Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу, безпечної та оптимальної роботи сайту. Детальніше на сторінці Політика конфіденційності.

,