Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ковбаса чорізо Formiche Alto Chorizo 280г, Іспанія
Артикул
id_152
Немає в наявності
164.00 грн/уп.
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
додати товар до списку очікувань
Чорізо - це в'ялена ковбаса, яка готується з подрібненої свинини з додаванням солі, червоного перцю та інших спецій. Chorizo гарно смакує з різними напоями. Ковбасу можна використовувати в якості закуски, або ж додавати до різних страв (супів, піци та інших).
Варто відмітити, що Alto Mijares Formiche Alto використовують м'ясо тварин, які вирощують на власних фермах. Спеціалісти велику увагу приділяють генетиці, тому схрещують батьківську лінію породи Дюрок (з рожевою шерстю) з материнською лінією гібридної породи Ландрас (крупні білі свині). В результаті виходить м'ясо високої якості, менше водянисте та с високим вмістом олеїнової кислоти.
На виробництві Alto Mijares використовують передові технології, які контролюються комп'ютеризованими процесами, таким чином оптимізуючи якість і виробництво. Після замісу суміш м'яса і спецій відстоюється в камерах, для отримання правильного поєднання інгредієнтів. Після цього процесу начинкою наповнюються вузькі натуральні оболонки для досягнення хорошого зчеплення і ідеального дозрівання. Як тільки ковбаса зроблена, залишається чекати повільного і тихого впливу природи: терпіння і рясна мікробна флора привносять незвичайний смак в'яленим делікатесам.
Варто відмітити, що Alto Mijares Formiche Alto використовують м'ясо тварин, які вирощують на власних фермах. Спеціалісти велику увагу приділяють генетиці, тому схрещують батьківську лінію породи Дюрок (з рожевою шерстю) з материнською лінією гібридної породи Ландрас (крупні білі свині). В результаті виходить м'ясо високої якості, менше водянисте та с високим вмістом олеїнової кислоти.
На виробництві Alto Mijares використовують передові технології, які контролюються комп'ютеризованими процесами, таким чином оптимізуючи якість і виробництво. Після замісу суміш м'яса і спецій відстоюється в камерах, для отримання правильного поєднання інгредієнтів. Після цього процесу начинкою наповнюються вузькі натуральні оболонки для досягнення хорошого зчеплення і ідеального дозрівання. Як тільки ковбаса зроблена, залишається чекати повільного і тихого впливу природи: терпіння і рясна мікробна флора привносять незвичайний смак в'яленим делікатесам.
Самовивіз з нашого складу в Києві (Софіївська Борщагівка) — безкоштовно.
«Новою поштою» по Україні — вартість за тарифами перевізника. При замовлені продукції від 3000 грн - доставка безкоштовно (на одну адресу).
Кур'єром «Нової пошти» — вартість за тарифами перевізника.
Відправка на таксі по Києву.
- через платіжну онлайн систему LiqPay (Visa, Mastercard, Privat24);
- безготівковий розрахунок (реквізити для оплати надаються менеджером після підтвердження замовлення);
- наложеним платежем Нової Пошти (з передплатою частковою);
- готівкою при отриманні замовлення (діє при самовивозі).
Мінімальна сума замовлення - 399 грн.
У разі придбання споживачем непридатного харчового продукту продавець зобов'язаний замінити його на харчовий продукт, який є придатним до споживання, або повернути споживачеві сплачені ним кошти.