Ковбаса Салямі Salame Montanaro в плісняві, Італія

id_367
599,00
грн.
Ціна вказана за 1 кг.

Італійська ковбаса Салямі Salame Montanaro має м'який і солодкуватий смак з тонким відтінком перцю. Виготовляється по традиційній тосканській рецепті з нежирного свинячого фаршу середнього помолу. До м’яса додаються перець і часник, розтерті в ступці і розчинені у сухому білому вині. Термін природної витримки: 7-8 тижнів. Під час дозрівання на натуральній їстівній оболонці утворюється наліт з білої плісняви.
Салямі Монтанаро ідеально підходить в якості смачної закуски з білим хлібом і маринованими в маслі овочами.

Вид: Ковбаса

Тип: Салямі

Країна виробник: Італія

Особливість: з білою пліснявою

Особливість: без глютена

Особливість: без лактози

Також доступні товари
Click to order
Total: 
Ваше імя
Ваше призвіще
Ваш телефон
Доставка
Місто
Відділення Нової Пошти
Адреса для курєрської доставки (Нова Пошта)
Payment method
Вказана інформація буде використана для відправлення замовлення через Нову Пошту

Я погоджуюсь з Політикою конфіденційності