Ковбаса Салямі Salame Montanaro в плісняві, Італія
id_367
599,00
грн.
грн.
Купити
Ціна вказана за 1 кг.
Італійська ковбаса Салямі Salame Montanaro має м'який і солодкуватий смак з тонким відтінком перцю. Виготовляється по традиційній тосканській рецепті з нежирного свинячого фаршу середнього помолу. До м’яса додаються перець і часник, розтерті в ступці і розчинені у сухому білому вині. Термін природної витримки: 7-8 тижнів. Під час дозрівання на натуральній їстівній оболонці утворюється наліт з білої плісняви. Салямі Монтанаро ідеально підходить в якості смачної закуски з білим хлібом і маринованими в маслі овочами.
Вид: Ковбаса
Тип: Салямі
Країна виробник: Італія
Особливість: з білою пліснявою
Особливість: без глютена
Особливість: без лактози
Також доступні товари
Click to order
Total:
Вказана інформація буде використана для відправлення замовлення через Нову Пошту