Ковбаса Салямі Салчічон Alto Mijares Salchichon 320г, Іспанія

Alto Mijares
id_151
199,00
грн.
Салчічон - це в'ялена ковбаса, яка готується з рубленого свинячого м'яса та бекона. В фарш також додається сіль, перець, часник та інші спеції. Ковбасу Salchichon можна використовувати в якості закуски, або ж додавати до різних страв (супів, рагу, піци, запіканок, салатів).

Варто відмітити, що Alto Mijares Formiche Alto використовують м'ясо тварин, які вирощують на власних фермах. Спеціалісти велику увагу приділяють генетиці, тому схрещують батьківську лінію породи Дюрок (з рожевою шерстю) з материнською лінією гібридної породи Ландрас (крупні білі свині). В результаті виходить м'ясо високої якості, менше водянисте та с високим вмістом олеїнової кислоти.
На виробництві Alto Mijares використовують передові технології, які контролюються комп'ютеризованими процесами, таким чином оптимізуючи якість і виробництво. Після замісу суміш м'яса і спецій відстоюється в камерах, для отримання правильного поєднання інгредієнтів. Після цього процесу начинкою наповнюються вузькі натуральні оболонки для досягнення хорошого зчеплення і ідеального дозрівання. Як тільки ковбаса зроблена, залишається чекати повільного і тихого впливу природи: терпіння і рясна мікробна флора привносять незвичайний смак в'яленим делікатесам.

Вид: Ковбаса

Тип: Салчічон

Тип: Салямі

Країна виробник: Іспанія

Вага: 320 г

Також доступні товари
Click to order
Total: 
Ваше імя
Ваше призвіще
Ваш телефон
Доставка
Місто
Відділення Нової Пошти
Адреса для курєрської доставки (Нова Пошта)
Payment method
Вказана інформація буде використана для відправлення замовлення через Нову Пошту

Я погоджуюсь з Політикою конфіденційності