Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
Каталог
0
Характеристики
Вид м'ясні делікатеси
Види м'ясних делікатесів ковбаса
Особливості м'ясних делікатесів в'ялені, сиров'ялені
Тип м'яса свинина
За складом м'ясо
Особливість без сала
Вага 200 г
Країна виробник Франція
Схожі товари ковбаса

Сиров'ялена ковбаса Le Flutiau specialite de saucisson 200г делікатесна без сала, Франція

Артикул id_216
Немає в наявності
189.00 грн/уп.
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Сиров'ялена ковбаса Le Flutiau specialite de saucisson виготовляється зі свинячого м'яса, яке маринується зі спеціями у вині. Готується делікатес без додавання сала. На поверхні натуральної оболонки є білий наліт плісняви. Ковбаса має пряний підкопчений смак і делікатний аромат.
На виробництві для виготовлення 100 грамів ковбаси використовується 190 грам чистого м'яса.
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Самовивіз з нашого складу в Києві (Софіївська Борщагівка) — безкоштовно.

«Новою поштою» по Україні — вартість за тарифами перевізника. При замовлені продукції від 3000 грн - доставка безкоштовно (на одну адресу).

Кур'єром «Нової пошти» — вартість за тарифами перевізника.

Відправка на таксі по Києву.

Більше інформації про доставку

Доступна послуга кортадора

  • через платіжну онлайн систему LiqPay (Visa, Mastercard, Privat24);
  • безготівковий розрахунок (реквізити для оплати надаються менеджером після підтвердження замовлення);
  • наложеним платежем Нової Пошти (з передплатою частковою);
  • готівкою при отриманні замовлення (діє при самовивозі).

Мінімальна сума замовлення - 399 грн.

У разі придбання споживачем непридатного харчового продукту продавець зобов'язаний замінити його на харчовий продукт, який є придатним до споживання, або повернути споживачеві сплачені ним кошти.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність. Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу, безпечної та оптимальної роботи сайту. Детальніше на сторінці Політика конфіденційності.