Кількість
|
Вартість
|
||
|
Оригінальна іспанська сушена на повітрі салямі Фует. Fuetec (Fuet) — це фірмова страва Каталонії, яка готуєть зі свіжої свинини з використанням спецій та покривається паприкою, після чого цей фірмовий продукт сушать на повітрі від 15 днів до місяця.
Спочатку заміщується фарш з добірного нежирного м’яса та свинячого жиру, до якого переважно додають сіль, спеції та цукор. Форма їх характерна: пряма і подовжена, середньої товщини. У просторіччі можна сказати, що вона «в півтора пальця». Їх шкірка зазвичай білувата через цвіль, яка сприяє висиханню та дозріванню на повітрі. У зв'язку з цим серед споживачів виникає поширене питання: їдять чи ні шкірку фьюта? Але відповісти легко: оскільки більшість ф’юет виготовляється з натуральної оболонки , ви можете їсти шкірку, але це справа смаку, знімати її чи їсти.
Продукт не містить глютену.
Фует має відносно м’яку консистенцію та злегка солодкуватий смак. Рекомендуємо після того, як дістали ковбасу з холодильника, дати їй постояти при кімнатній температурі кілька хвилин, щоб її аромат і чудовий смак могли повністю розвинутися, перш ніж нарізати її на тонкі або товсті скибочки.
Фует, одна з найважливіших закусок в іспанській кухні. Нарізана тонкими скибочками, ковбаса підходить як гарнір до інших тапас. Цей делікатес особливо смакує з хрустким хлібом, оливками та фруктовим червоним вином.