Click to order
Total: 
Ваше імя
Ваше призвіще
Ваш телефон
Доставка
Місто
Відділення Нової Пошти
Адреса для курєрської доставки (Нова Пошта)
Payment method
Вказана інформація буде використана для відправлення замовлення через Нову Пошту

Я погоджуюсь з Політикою конфіденційності

Чим корисний хамон?

Хамон – це сиров'ялений іспанський продукт. Він виготовляється з натуральної свинини без додавання харчових добавок. Завдяки цьому та продуманій технології виробництва продукція зберігає природні мікроелементи.
М'ясо на виробництві посипається сіллю на певний період, а потім в'ялиться довгий час в підібраних умовах. Після такої оброби продукт виходить дуже смачним, натуральним, ароматним та не надто калорійним. Чи корисно їсти хамон задумуються усі, хто вперше його купують.

Основні мікроелементи, які зберігаються у м'ясному делікатесі:

- Вітаміни А і Е, які відповідають за красу і молодість організму.
- Також присутні вітаміни В1, В2, В6 і В12, які необхідні для правильного функціонування нервової системи, мозку, серцево-судинної і травної систем.
М'ясний делікатес хамон
Насичений вітамінами і мінералами натуральний м'ясний продукт
- М'ясний делікатес багатий корисним магнієм, сіркою, фосфором, залізом і калієм, які необхідні для кісток і хрящів.
- Амінокислота тріптофан, яка сприяє вивільненню серотоніну і є важливим регулятором нервової системи.
- Хамон Іберіко особливо багатий корисною олеїновою кислотою, яка повністю засвоюється та бере участь у всіх обмінних процесах. Вона сприятливо впливає на серцево-судинну систему, виводить шкідливий холестерин, а також сприяє профілактиці атеросклерозу та гіпертонії.
- Натуральний білок, протеїн, який сприяє підтримці та набору м'язової маси.
- Також після вживання хамона, організм отримує тирозин, який допомагає краще працювати щитовидну і надниркову залози, а також гіпофіз. Навіть при вживані цього соковитого м'яса з тирозином, з організму виводяться надлишкові жири. Також цей мікроелемент бере активну участь в регенерації і відновлення клітин, сповільнюючи процеси старіння організму.
В'ялене м'ясо корисно при нестачі в раціоні білків і тваринних жирів, його рекомендують власникам залізодефіцитної анемії, а також атлетам для нарощування м'язів і при втомі. Мікроелементи, нормалізують холестерин в крові, допомагають в профілактиці проти атеросклерозу, покращують стан шкіри. Також покращується обмін речовин і циркуляція крові.