Click to order
Total: 
Ваше імя
Ваше призвіще
Ваш телефон
Доставка
Місто
Відділення Нової Пошти
Адреса для курєрської доставки (Нова Пошта)
Payment method
Вказана інформація буде використана для відправлення замовлення через Нову Пошту

Я погоджуюсь з Політикою конфіденційності

Чим корисний козячий, овечий сир і з коров'ячого молока

Натуральний та насичений корисними елементами продукт рекомендується вживати вагітним і годуючим жінкам, людям, які працюють з великим фізичним віддачею, а також похилого віку. Зростаючі організми також потребують регулярного надходження вітамінів і мінералів.
Сир з козячого, овечого та коров'ячого молока є відмінним джерелом кальцію, особливо тверді різновиди. Тому цей натуральний продукт дуже корисний людям із захворюваннями кісток, суглобів та інші подібними недугами. М'які сорти багаті білком, жирами та амінокислотами, в результаті чого позитивно впливають на зір і шкіру. У творозі, в порівняні з усіма видами, найбільше фосфору і цілий ряд вітамінів, що впливають на нормалізацію тиску. Продукт з пліснявою має протизапальну і протигрибкову дію. Навіть соєвий сир тофу насичений білками та кальцієм, що корисно для людей похилого віку та при захворюваннях кісток.
Всі корисні мікроелементи в різних натуральних сортах сира:

- вітаміни А, Е, D, PP і C;
- вітаміни групи В – підвищують працездатність, позитивно впливають на кровотворення, а також сприяє виробленню енергії;
- кальцій, який зміцнює кістки та зуби, а також знижує ризик розвитку остеопорозу;
- фосфор;
Сири містять багато корисний вітамінів і мінералів
- білки - дуже необхідні організму для росту і відновлення. До речі, білок з козячого та овечого сиру легше засвоюється і часто є прекрасною альтернативою для людей, які страждають алергією;
- амінокислоти;
- серотонін - гормон щастя, який благотворно впливає на роботу нервової системи;
- корисні бактерії, пробіотики, які покращують мікрофлору кишечника.
Щоб козячий сир, овечий чи з коров'ячого молока довгий час і дома був корисним, потрібно правильно зберігати його. Висока і низькі температури негативно позначаються на продукту, тому не можна його заморожувати та тримати при кімнатній температурі. Найкраще підходять наступні умови: 6-8 градусів, 90% вологості, провітрюване місце. В холодильнику можна покласти сир в скляну ємкість з кришкою. Також поряд можна розмістити кілька кусочків цурку, який забиратиме зайву вологу. Якщо не класти продукт в скляну ємкість, то потрібно загорнути харчовою плівкою, для запобігання висихання.